Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΈτσι στήνουν το πρόγραμμα του Alpha για την επόμενη χρονιά – Οι...

Έτσι στήνουν το πρόγραμμα του Alpha για την επόμενη χρονιά – Οι εκπομπές και τα πρόσωπα

Το μείγμα του προγράμματος και η φιλοσοφία του αποφασίζεται αυτές τις μέρες στον Alpha. Το κανάλι φέτος όχι μόνο επέστρεψε στον ανταγωνισμό αλλά διατηρεί εδώ και εβδομάδες την πρώτη θέση στην τηλεθέαση με σκληρούς μονομάχους βέβαια το Mega και τον ΑΝΤ1. Αντίθετα το αδελφό Star έχει μείνει αρκετά πιο πίσω.

Το φετινό πρόγραμμα λοιπόν κρίνεται επιτυχημένο και σε γενικές γραμμές έτσι θα πορευτεί ο σταθμός και την επόμενη σεζόν. Δηλαδή σε σειρές – όπως σας έγραψα πρώτος ο «Σασμός» θα συνεχιστεί – αλλά και σε παραγωγές του Νίκου Κοκλώνη όσον αφορά στα ψυχαγωγικά προγράμματα χωρίς βέβαια να αποκλείεται και το γεγονός ο παραγωγός να μπει και στο πεδίο της παραγωγής μυθοπλασίας.

Αυτό που δεν θα δούμε του χρόνου στον Alpha του χρόνου θα είναι σκληρά ριάλιτι τύπου «Big Brother» και «Bachelor» και φυσικά το αλήστου μνήμης «The Battle of the couples» που ήταν το βατερλό της προηγούμενης σεζόν.

Αντίθετα θα υπάρχουν talent shows, τηλεπαιχνίδια αλλά ίσως και ένα νέο βραδινό σόου… Για το τελευταίο θα σας έχω νεότερα σύντομα…εκτός και αν ζήσουμε την απόλυτη ανατροπή.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα