Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΈτσι έκλεισε ο Κανάκης στο Open - Το συμβόλαιο και οι «εγγυήσεις»

Έτσι έκλεισε ο Κανάκης στο Open – Το συμβόλαιο και οι «εγγυήσεις»

Μέσα από το Open θα επιστρέψει τελικά ο Αντώνης Κανάκης, σατιρίζοντας καθημερινά όλα όσα συμβαίνουν με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Ο παρουσιαστής είχε δεχτεί προτάσεις από όλους σχεδόν τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, ενώ βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις και με την ΕΡΤ.

Αυτό που τον έκανε να κλείσει στο Open είναι, σύμφωνα με το nassosblog, οι παροχές και οι εγγυήσεις που του πρόσφερε το κανάλι. Συγκεκριμένα, στο συμβόλαιο του Αντώνη Κανάκη αναφέρεται ρητά ότι θα μπορεί να έχει ελευθερία λόγου, σχολιάζοντας ακόμα και εκπομπές του καναλιού ή οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να «ενοχλήσει» την διοίκηση.

Παράλληλα, οι εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» θα έχουν την απόλυτη στήριξη του επικοινωνιακού μηχανισμού του Open, με καθημερινά trailer, δελτία τύπου κλπ. Σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί και μία άκρως δελεαστική οικονομική πρόταση που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αγγίζει τα 1,5 εκ. ευρώ ετησίως.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι το ποσό αυτό δεν αφορά αποκλειστικά την αμοιβή του Αντώνη Κανάκη, αφού ο γνωστός παρουσιαστής είναι και παραγωγός των εκπομπών του, επομένως με αυτά τα χρήματα πληρώνει τους συνεργάτες του αλλά και τα έξοδα της παραγωγής.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα