Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΈτσι «άδειασε» Ο Λιάγκας τη Σκορδά στον ΑΝΤ1 - Έξαλλη με...

Έτσι «άδειασε» Ο Λιάγκας τη Σκορδά στον ΑΝΤ1 – Έξαλλη με το παιχνίδι του

Βαθαίνει η ρήξη μεταξύ του πρώην ζευγαριού Λιάγκα – Σκορδά και τα πράγματα σύντομα θα οδηγηθούν σε τέλος.

Μπορεί η Φαίη να ήταν αυτή που εισηγήθηκε στον ΑΝΤ1 να επιστρέψει ο πρώην σύζυγός της για να σωθεί ωστόσο το τελευταίο σενάριο είναι τελικά να είναι ο Λιάγκας αυτός που θα παραμείνει στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 και να αποχωρήσει η Φαίη πιθανότατα και από τον σταθμό!

Ο Γιώργος Λιάγκας κάνει παιχνίδι μόνος του. Κάνει συναντήσεις με στελέχη και μάλιστα σε κάποιο από αυτά πήγε με τα τέταρτα και τα μονόλεπτα για δείξει ποια θέματα του «Πρωινού» πουλάνε και ποια όχι.

Και βέβαια τις τελευταίες ημέρες είναι ο απόλυτος κυρίαρχος της εκπομπής καθώς αυτός πιστώνεται τα 30αρια που είχε να δει η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 τουλάχιστον μια πενταετία.

Τι θέλει αυτή τη στιγμή ο Γιώργος Λιάγκας;

Να πάρει μόνος του το «Πρωινό» να το διαμορφώσει την επόμενη σεζόν ακριβώς στο ύφος που θέλει και με τους συνεργάτες που θέλει και σε αυτούς δεν συμπεριλαμβάνεται η Φαίη Σκορδά!

Να σπάσει η ζώνη είναι δύσκολο καθώς μετά την άρνηση Παπαδάκη να μετακινηθεί δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια. Και μην ξεχνάμε επίσης πως μπαίνουμε σε εκλογική χρονιά. Η Φαίη Σκορδά έχει ενημερωθεί για το τι συμβαίνει πίσω απ’ την πλάτη της τα τελευταία 24ωρα και πραγματικά είναι έξαλλη!

Πηγή: nassosblog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα