Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΈξαλλος ο Παπαδάκης με Λιάγκα - Δεν… μιλιούνται για το "μεγάλο φάουλ"...

Έξαλλος ο Παπαδάκης με Λιάγκα – Δεν… μιλιούνται για το “μεγάλο φάουλ” – Μυρίζει μπαρούτι στον ΑΝΤ1

Για ποιο λόγο διαφώνησαν οι δύο παρουσιαστές του καναλιού και γιατί ο… παλιός είναι “εκτός εαυτού”; Θεώρησε μεγάλο φάουλ αυτό που έκαναν Λιάγκας-Σκορδά και δύσκολα θα τους το συγχωρέσει!

Τεταμένο είναι τελευταία το κλίμα στον ΑΝΤ1, καθώς υπάρχουν παρουσιαστές που παρότι οι εκπομπές τους βρίσκονται δίπλα-δίπλα, δεν λένε πλέον… ούτε καλημέρα.

Αληθεύουν οι πληροφορίες που λένε ότι ο Γιώργος Λιάγκας και ο Γιώργος Παπαδάκης δεν μιλιούνται;

Γιατί κάτι τέτοιο κυκλοφορεί ευρέως, όπως διαβάσαμε στο Iciao.gr. Όλα ξεκίνησαν βέβαια μετά την πρόταση του Πρωινού να αρχίζει νωρίτερα και να… κόψει χρόνο από το Καλημέρα Ελλάδα. Και ο Παπαδάκης έγινε έξαλλος όταν το έμαθε και στύλωσε τα πόδια του.

Προφανώς και η πρόταση δεν πέρασε, γιατί ο «παλιός» έχει τα δικά του στηρίγματα στο κανάλι και τις δικές του συμφωνήσεις. Ωστόσο, το θεώρησε μεγάλο… φάουλ από το δίδυμο Λιάγκα – Σκορδά και δύσκολα θα το ξεχάσει!

Τρελό… χουνέρι από ΑΝΤ1 σε Λιάγκα και Σκορδά – Αλλάζουν όλα στο Πρωινό – Έσκασε αποχώρηση!

Oι ανακατατάξεις στην πρωινή ζώνη φέρνουν το Πρωινό του ΑΝΤ1 σύντομα σε θέση μάχης.

Όπως λέγεται, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με την ομάδα τους θα καθίσουν μπροστά στην κάμερα στις 6 Σεπτεμβρίου. Νωρίτερα από κάθε άλλη φορά. Και για όσους εξακολουθούν να μιλούν για το μέλλον της Λίτσας Πατέρα στον ΑΝΤ1, σας το ξαναλέμε ότι δεν υπάρχει θέμα.

Τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου και η γνωστή αστρολόγος θα είναι κανονικά στη εκπομπή. Και συνεχίζει κανονικότατα στο κανάλι του Αμαρουσίου, όπως διαβάσαμε στο iciao. Αυτή τη φορά για τον Αλέξη Μίχα ο οποίος έφυγε από τη Σκορδά και πάει στην Μπάρκα. Ο δημοσιογράφος αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να επισημοποιήσει το deal με το Mega και να είναι στο Πάμε Δανάη της νέας σεζόν.

Tι αλλαγές ετοιμάζει ο Γιώργος Λιάγκας;

Έτσι ο Γιώργος Λιάγκας κάνοντας μια κίνηση ματ πρότεινε η εκπομπή να χωριστεί σε τρία μέρη. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Znews και του Γιώργου Μπέζα, η πρώτη ενότητα της εκπομπής από τις 10 μέχρι της 11:30, θα καλύπτει θέματα επικαιρότητας, ζωντανές συνδέσεις, και θεματολογία πιο κοντά στην ενημέρωση για αυτό και έχει πάρει και ρεπόρτερ που συνεργαζόταν στο παρελθόν με εκπομπές κοινωνικού χαρακτήρα, ενώ ζητήθηκε να υπάρχει και συνεργασία με το desk των ειδήσεων ώστε με ζωντανές συνδέσεις το «Πρωινό» να βρίσκεται στην καρδιά των γεγονότων.

Ο Γιώργος Λιάγκας, έμπειρος δημοσιογράφος και παρουσιαστής, θέλει να κερδίσει έτσι τους τηλεθεατές που δεν τους ενδιαφέρει η lifestyle θεματολογία αλλά η επικαιρότητα, κλέβοντας έτσι κοινό από τον ΣΚΑΪ και τους «Αταίριαστους» που είναι η μοναδική ενημερωτική εκπομπή απέναντι από τις ψυχαγωγικές εκπομπές στη ζώνη των 10. Σε αυτό το κομμάτι της εκπομπής θα συζητάνε και θέματα, συνεντεύξεις από τον κόσμο της showbiz χωρίς αυτό να είναι απαραίτητο αφού όλοι έχουν πειστεί στην εκπομπή πως θέλουν φέτος να κινηθούν σε άλλα μονοπάτια, πιο ειδησεογραφικά με πρωταγωνιστές τους απλούς ανθρώπους.

Μετά τις 11:30 το «Πρωινό» θα γυρίζει στις παλιές αγαπημένες συνήθειες με τη Φαίη Σκορδά να παίρνει το παιχνίδι στα χέρια της και τη Λίτσα Πατέρα να κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις, τον Πέτρο Συρίγο να μαγειρεύει και τον Γιώργο Ασημακόπουλο -που δεν θα συμμετέχει στην πρώτη ενότητα- να δίνει μια νότα χαράς στην πρωινή παρέα. Ωστόσο μέχρι αυτή την στιγμή που μιλάμε δεν έχει βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση για τη συνεργασία τους, παρόλο που θεωρείται σίγουρη.

Μετά τις 12 και απέναντι από την Ζήνα Κουτσελίνη -που αυτή η ώρα της ανήκει στους πίνακες τηλεθέασης- θα υπάρχει καλεσμένος ή θα γίνεται συζήτηση για ένα κοινωνικό θέμα με καλεσμένους ειδικούς συνεργάτες.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά θέλουν η εκπομπή φέτος να γίνει πιο infotainment με γρήγορη ροή και θέματα που δεν θα παίζουν στον ανταγωνισμό. Ο παρουσιαστής θέλει να θυμίσει σε όλους και κυρίως στον ΑΝΤ1 ότι είναι ένας πολύ έμπειρος δημοσιογράφος που μπορεί με ευκολία να χειριστεί το πιο σοβαρό ειδησεογραφικό κομμάτι με την ίδια ευκολία που θα σχολίαζε τον έρωτα της Τούνη με τον Αλεξάνδρου.

Πηγή: sportdog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα