Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΈνα βήμα πριν το κόψιμο η Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ; Θα προτιμήσουν να...

Ένα βήμα πριν το κόψιμο η Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ; Θα προτιμήσουν να κρατήσουν «παγωμένο» το συμβόλαιο στο κανάλι.

Ραγδαίες και πολύ άσχημες εξελίξεις για τη Μαρία Μπακοδήμου. Φαίνεται πως απ’ το «μεγάλο μαχαίρι» που θα μπει στο κανάλι τις επόμενες εβδομάδες με κόψιμο και μείωση επεισοδίων πολλών προγραμμάτων δεν θα γλιτώσει η Μαρία Μπακοδήμου.

Και ενώ οι πρώτες πληροφορίες έλεγαν για μεγάλες αλλαγές και «ξήλωμα» του πάνελ τώρα έχει σκάσει πληροφορία βόμβα που μιλάει για «κόψιμο» της εκπομπής χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως θα φύγει η Μπακοδήμου απ’ το κανάλι.

Θα ακολουθηθεί μοντέλο Αντελίνας Βαρθακούρη της οποία η εκπομπή σταμάτησε όμως το συμβόλαιό της με το κανάλι «έτρεχε» κανονικά και πληρωνόταν.

Στους κόλπους της εκπομπής και μεταξύ των συνεργατών υπάρχει πολύ μεγάλη ανησυχία ενώ και διάφορα άτομα τα οποία προσέγγισε τις προηγούμενες μέρες ο ΣΚΑΪ προκειμένου να ενταχθούν στην εκπομπή ήταν κάθετα αρνητικά.

Πάντως υπάρχει και ένα plan Β, όπως αναφέρει το nassosblog.gr, για τη Μπακοδήμου. Να κοπεί δηλαδή το «Γεια σου» αλλά να βγει τελικά στον «αέρα» μια πολύ προσεκτικά σχεδιασμένη late night εκπομπή μετά τον Ιανουάριο ώστε να παίρνει και lead in απ’ το «All Star Survivor».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα