Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΈλλη Στάη: Θα είναι τελικά στο J2US-Ποιος ο ρόλος της

Έλλη Στάη: Θα είναι τελικά στο J2US-Ποιος ο ρόλος της

Τις τελευταίες ημέρες οι φήμες ότι η δημοσιογράφος Έλλη Στάη θα είναι η τέταρτη κριτής στο”Just the two of us” έχουν πάρει φωτιά.

Ο Νίκος Κοκλώνης έψαξε να κάνει την έκπληξη για την κριτική επιτροπή του φαντασμαγορικού σόου στην οποία ήδη γνωρίζουμε πως θα παραμείνουν η Δέσποινα Βανδή, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής.

Μάλιστα, στο νέο εντυπωσιακό trailer για τη νέα σεζόν, ο Νίκος Κοκλώνης, πέρα από το τραγούδι το οποίο λέει, κάνει τα δικά του πειράγματα σχετικά με το όνομα τους 4ου κριτή το οποίο εν τέλει και δεν αποκαλύπτει.

Η Κατερίνα Καινούργιου λοιπόν έκανε την αποκάλυψη για το ρόλο που θα έχει η τελικά η Έλλη Στάη στο J2US.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η δημοσιογράφος θα βρίσκεται τελικά στο σόου σε ρόλο έκπληξη! Συγκεκριμένα δε θα είναι κριτής αλλά θα εμφανιστεί ως guest σε κάποιες εκπομπές σε έναν ρόλο που δε διευκρινίστηκε ακριβώς αλλά ανυπομονούμε πολύ να τη δούμε!

Όσο για το ποιος θα είναι τελικά ο κριτής, οι φήμες συνεχίζουν να είναι πολλές και στο Sportime σας έχουμε ήδη ανακοινώσει τα επικρατέστερα ονόματα. Η Καινούργιου πάντως ανέφερε ότι ο 4ος κριτής δε βρίσκεται στο trailer καθώς τη μέρα που γυρίστηκε αυτό ήταν στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα