Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΈκπληξη στο Big Brother! Στο σπίτι πρόσωπο που θα προκαλέσει αντιδράσει σε...

Έκπληξη στο Big Brother! Στο σπίτι πρόσωπο που θα προκαλέσει αντιδράσει σε όλη την Ελλάδα (ΦΩΤΟ)

Βρίσκεται πολύ συχνά στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, αλλά συνήθως όχι για καλό λόγο. Πρόσφατα μάλιστα του διέγραψαν και τους λογαριασμούς στα social media και μας ενημέρωσε ότι θα κινηθεί δικαστικά…

Το γνωστό ριάλιτι έρχεται σύντομα στις οθόνες μας από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Όπως σας είχαμε ενημερώσει αναμέναμε τέλη Αυγούστου να ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος.

Ο μεγάλος αδελφός συνεχίζει από την προηγούμενη σεζόν στις οθόνες μας. Τι θα δούμε φέτος στο Big Brother. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις. Γνωστός το τελευταίο διάστημα ο συνοριοφύλακας Τάσος Ποτσέπης με την διαθεσιμότητα που μπήκε μετά από πρόσφατη υβριστική ανάρτησή του που προκάλεσε σάλο. Αλλά στο παρελθόν και από τις εμφανίσεις του στην εκπομπή της Ανίτα Πάνια.Είχε γράψει ιστορία το ¨Αγάπη μόνο”.

Η ανάρτηση που λένε ότι έκανε οδήγησε την ΕΛ.ΑΣ. να κάνει Ε.Δ.Ε για τα όσα λέγεται ότι ειπώθηκαν και το βίντεο. Από την δική του πλευρά είπε: «Τα fake news της χώρας με στοχοποίησαν με δόλο γράφοντας πως βρίζω τον πρωθυπουργό της χώρας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη». Φυσικά αρνείται τις κατηγορίες και έχει κινηθεί δικαστικά για να ανατρέψει αυτή την απόφαση.

Αλλά εδώ το ενδιαφέρον μας είναι άλλο!

Κυκλοφορούν διάφορες φήμες και διαρροές ότι από την παραγωγή του Big Brother έχει ήδη δεχτεί πρόταση για να μπει στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού. Μην ξεχνάμε ότι η μεγάλη πρεμιέρα ορίστηκε για την Παρασκευή 27 Αυγούστου. Οι ανδρικές συμμέτοχές έχουν κλείσει, αλλά το περιστατικό με έναν αρνητή του εμβολίου, και αποχώρηση από το παιχνίδι, άφησε κενή μια θέση.

Πηγή: sports365.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα