Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΈκλεισε η Ταραμπάνκο στο «Glam wars» του OPEN

Έκλεισε η Ταραμπάνκο στο «Glam wars» του OPEN

Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της σε ριάλιτι, συμμετέχοντας στο Greece’s Next Top Model και αργότερα, στις αρχές της χρονιάς μπήκε στο Survivor, ενώ το προηγούμενο καλοκαίρι «όργωνε» τις θάλασσες με τους «Θαλασσόλυκους» Γιάννη Αποστολάκη και Γιάννη Δρυμωνάκο.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου τη νέα σεζόν η Κάτια Ταραμπάνκο θα αναλάβει την παρουσίαση του καινούργιου ριάλιτι μόδας που θα βγει στον αέρα από το ΟΡΕΝ, του  Glam Wars.

Όπως αναφερόταν στην ανακοίνωσή του τηλεοπτικού σταθμού για το συγκεκριμένο project “Ταλαντούχοι και δημιουργικοί make up artists και hairstylists, οι οποίοι θα μας εκπλήξουν με τη φαντασία τους και το ταλέντο τους, πρωταγωνιστούν στο «Glam Wars» και φιλοδοξούν να είναι αυτοί οι μεγάλοι νικητές.

Κάθε εβδομάδα, τέσσερις ομάδες, αποτελούμενες η κάθε μία από έναν hair stylist κι έναν makeup artist, διαγωνίζονται μεταξύ τους για ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο.

Καθημερινά η παρουσιάστρια του show θα τους δίνει και ένα διαφορετικό concept, ίδιο και για τις τέσσερις ομάδες, το οποίο θα πρέπει να εφαρμόσουν πάνω στα μοντέλα τους προκειμένου να παρουσιάσουν εντυπωσιακά κουρέματα, χτενίσματα και μακιγιάζ. Ο χρόνος αρχίζει να μετρά αντίστροφα και η μάχη ξεκινά.»

Έτσι λοιπόν η παρουσιάστρια θα είναι η Κάτια Ταραμπάνκο που θα συζητά με τους διαγωνιζόμενους αλλά και με τους τρεις κριτές «experts της ομορφιάς και της μόδας, που θα παρακολουθούν λεπτό προς λεπτό κάθε δοκιμασία, θα σχολιάζουν και θα βαθμολογούν την προσπάθεια των διαγωνιζόμενων συνολικά.»

Αξίζει να αναφέρω ότι η Κάτια Ταραμπάνκο είχε δεχθεί κι άλλες τηλεοπτικές προτάσεις, αλλά όπως φαίνεται αποφάσισε να αναλάβει το καινούργιο καθημερινό ριάλιτι μόδας του ΟΡΕΝ που είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις αρχές της νέας σεζόν.

Πηγή: newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα