Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΆφησε το Star και ακολούθησε την Κατερίνα Καραβάτου

Άφησε το Star και ακολούθησε την Κατερίνα Καραβάτου

Και επίσημα στο δυναμικό του MEGA ανήκει πλέον η Κατερίνα Καραβάτου ύστερα από την σχετική ανακοίνωση στην οποία προχώρησε ο σταθμός πριν από λίγες μέρες. Στο νέο τηλεοπτικό της εγχείρημα, μάλιστα, η παρουσιάστρια φαίνεται πως θα έχει γνώριμους συνοδοιπόρους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στη Real life, η Κατερίνα Καραβάτου μοιάζει να οργανώνεται με… φόρα από τους «Κου Κου» στη νέα τηλεοπτική της στέγη. Και αυτό καθώς θα την ακολουθήσουν δύο συνεργάτες της από το STAR. Αυτοί δεν είναι άλλοι από τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και τον Αρτ Αντιμιάν.

Ο τελευταίος, δε, βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις και επρόκειτο να ενταχθεί στο ανανεωμένο πρωινό του STAR στο πλευρό του Γιώργου Καρτελιά και της Ελίνας Παπίλα. Όμως, η πρόταση από την Κατερίνα Καραβάτου ήρθε και ανέτρεψε τα δεδομένα. Ο Αρτ Αντιμιάν αποφάσισε να την ακολουθήσει στο MEGA όπου και θα μετέχει στο πάνελ της εκπομπής, αποχωρώντας από το «διάδοχο» πρωινό του SΤAR.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, η Κατερίνα Καραβάτου ήταν αδιαπραγμάτευτη όσον αφορά και τους δύο συνεργάτες της καθώς τους ήθελε μαζί της στο νέο βήμα της στο Mega.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα