Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΆνω κάτω και πάλι στον ΑΝΤ1: Στο φώς το σχέδιο τριών πρωινών...

Άνω κάτω και πάλι στον ΑΝΤ1: Στο φώς το σχέδιο τριών πρωινών εκπομπών

Από την αρχή της χρονιάς έχει παρατηρηθεί το εξής φαινόμενο: Όταν ένα μεγάλο κοινωνικό θέμα έχει έξαρση τις πρώτες του μέρες το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ανεβαίνει κατακόρυφα.

Και στη συνέχεια πέφτει μην καταφέρνοντας να διατηρήσει τα ποσοστά του ακόμη και αν έχει αποκλειστικά θέματα από το χώρο της showbiz.

Σε αντίθεση με την Καινούργιου που έχει φέτος μια σχετικά σταθερή πορεία στην πρώτη θέση με αυξομειώσεις βέβαια στα ποσοστά. Η Καινούργιου όμως έχει και τα δυνατά εμπορικά. Σε αντίθεση με το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 που τα έχει χάσει όλα.

Τώρα το νέο σενάριο θέλει πάλι τη ζώνη 10.00 – 13.00 να γίνεται από του χρόνου 9.00 – 13.00 και στο 9.00 – 11.00 να υπάρχει καθαρή ψυχαγωγία και μετά να βγαίνει ο Λιάγκας με κοινωνική εκπομπή.

Όμως αυτό το σενάριο προϋποθέτει και την αποχώρηση του Γιώργου Παπαδάκη από το «Καλημέρα Ελλάδα» για να μπορέσουν να γίνουν μεγάλες αλλαγές στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του σταθμού. Αυτή τη στιγμή όλα είναι επάνω στο τραπέζι ωστόσο στον σταθμό αυτό που συζητείται είναι να γίνει κάτι για να τονωθεί εμπορικά η ζώνη.
Εάν το σενάριο της διχοτόμησης προχωρήσει δεν θα γίνει με το περσινό μοντέλο που δεν προχώρησε λόγω της αποχώρησης Σκορδά δηλαδή κοινοί αρχισυνταξία και συντακτική ομάδα. Θα στηθούν δύο τελείως αυτόνομες εκπομπές.

Πηγή: nassosblog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα