Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΆνω κάτω η πρωινή ζώνη στα κανάλια! Ολες οι αλλαγές

Άνω κάτω η πρωινή ζώνη στα κανάλια! Ολες οι αλλαγές

Αρκετές είναι οι ανακατατάξεις στο πρωινό πρόγραμμα των καναλιών, που θα εμφανιστούν στους δέκτες από τέλη Αυγούστου ως μέσα Σεπτεμβρίου. Και στις καθημερινές μα και στα Σαββατοκύριακα.

EΡΤ: παρελθόν αποτελεί ο Γιάννης Πιτταράς, εξ ου και το δίδυμο Κώστας Παπαχλημίντζος και Χριστίνα Βίδου μετακομίζουν το πρωί, στη ζώνη 6-10 και ο Δημήτρης Κοτταρίδης πηγαίνει στη ζώνη του Σαββατοκύριακου αναζητώντας παρτενέρ από το μόνιμο προσωπικό της δημόσιας τηλεόρασης.

Οpen: τέλος ο Άκης Παυλοπουλος, παρελθόν από το καθημερινό η Ευλαμπία Ρέβη, νέα ζώνη στο κανάλι. Από τις 5 το πρωί θα ξεκινούν οι νεοφερμένοι Μάνος Νιφλής και Χρύσα Φωσκόλου και στις 7 θα παίρνουν τη σκυτάλη οι επίσης νεοφερμένοι, Παναγιώτης Στάθης και Δημήτρης Καμπουράκης. Παίζει και να προστεθεί και κάποια παρτενέρ πάντως. Από το Σαββατοκύριακο αποχώρησε η Φαίη Μαυραγάνη και τη διαδέχεται Ευλαμπία Ρέβη με άλλες δύο… μεταγραφές: τον Βαγγέλη Δουράκη και τον Γιώργο Σιαδήμα.

ΣΚΑΪ: αποχώρησε η Μαρία Αναστασοπούλου και δίπλα στον Δημήτρη Οικονόμου θα είναι και ο Ακης Παυλόπουλος και Ντόρα Κουτροκόη, με την εκπομπή να διαρκεί από τις 5 το πρωί ως και τις 10. Θα ακολουθεί η Φαίη Σκορδά και οι Χρήστος Κούτρας, Γιάννης Ντσούνος θα ξεκινούν το μεσημέρι. Το… Σ/Κ παραμένει ο Γιώργος Αυτιάς στη θέση του και κατόπιν τη νέα ζώνη θα παρουσιάζουν οι Γιάννης Πιτταράς και Γιώργος Γρηγοριάδης.

ΑΝΤ1: ο… ακούραστος Γιώργος Παπαδάκης συνεχίζει, η Χρύσα Φώσκολου έφυγε αλλά αφίχθη από τον ΣΚΑΪ η Μαρία Αναστασοπούλου που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει όσο καμία άλλη παρτενέρ του βασιλιά της ζώνης. Τα Σαββατοκύριακα η σκυτάλη πάει φέτος στη Φαίη Μαυραγάνη..

Mega: συνεχίζουν κανονικά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και με την Ανθή Βούλγαρη τις καθημερινές, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη τη θέση της Φλορίντα Πετρουτσέλι πήρε η Αννα Ζηρδέλη και Σαββατοκύριακα ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Στέλλα Γκαντώνα συνεχίζουν επίσης κανονικά…

Alpha: καμία αλλαγή. Και η Σταματίνα Τσιμτσιλή τις καθημερινές, και ο Νίκος Μάνεσης τα Σαββατοκύριακα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα