Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΆντζελα Δημητρίου: Έρχεται να σαρώσει και στη τηλεόραση – Εκεί θα την...

Άντζελα Δημητρίου: Έρχεται να σαρώσει και στη τηλεόραση – Εκεί θα την δούμε φέτος

To J2US βρίσκεται καθ’ οδόν για τη μεγάλη επιστροφή και προμηνύεται πιο συναρπαστικό από ποτέ, με πρόσωπα έκπληξη να αφήνουν το στίγμα τους. Ανάμεσά τους και η Άντζελα Δημητρίου!

Μέχρι τώρα, η γνωστή και ως «η Λαίδη» του ελληνικού τραγουδιού είχε κάνει την εμφάνισή της στο σόου του Νίκου Κοκλώνη ως guest εμφάνιση,  ενώ είχε συζητήσει για ενδεχόμενη παρουσίας της  στην καρέκλα του κριτή, κάτι που εν τέλει δεν προχώρησε.

Τώρα ωστόσο τα δεδομένα είναι διαφορετικά, με την ίδια να να έχει «κλειδώσει» τη συμμετοχή της και να προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι!

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα πρόσωπα, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ, αυτά είναι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση, η Βίκυ Κουλιανού, ο Σώτης Βολάνης, η αδερφή του Mad Clip, Άσπα, όπως και ο Άγγελος Μπράτης.

Φυσικά, μένει να φανεί τι θα συμβεί με τον πρώην παίκτη του Survivor, Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος βρισκόταν σεσοβαρές συζητήσεις προκειμένου να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Αντίθετα, οριστικά εκτός μένουν όσοι πάρουν μέρος στο All Star, μιας και το Open δεν θέλει  σε καμία περίπτωση να συμμετέχουν πρόσωπα τα οποία έχουν… φθαρθεί τηλεοπτικά.

Από ‘κει και πέρα, η Κατερίνα Στικούδη αναμένεται να είναι το πρόσωπο θα αναλάβει το κομμάτι των backstage έπειτα από την απομάκρυνση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, ενώ Δέσποινα Βανδή, Βίκυ Σταυροπούλου, Σταμάτης Φασουλής και Καίτη Γαρμπή, θα βρεθούν στις καρέκλες των κριτών.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Πυρκαγιά στον Αρχάγγελο Ρόδου