Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΆγριος καυγάς πριν την απόφαση για επιστροφή των Ράδιο Αρβύλα - Ποιος...

Άγριος καυγάς πριν την απόφαση για επιστροφή των Ράδιο Αρβύλα – Ποιος τους κράτησε στον ΑΝΤ1!

Μυστικές συναντήσεις και διαφωνίες στο Μαρούσι σχετικά με την εκπομπή του Αντώνη Κανάκη. Γιατί αποφάσισαν να τηρήσουν το συμβόλαιο, ποιος πήρε την τελική απόφαση και τι θα πουν στην πρώτη τους εκπομπή, μετά το σκάνδαλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Οι Ράδιο Αρβύλα επιστρέφουν στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 στις 10 Ιανουαρίου, όμως μόνο ήσυχες δεν ήταν οι τελευταίες ημέρες στο κανάλι, λόγω του σκανδάλου με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Για να φτάσουμε στις ανακοινώσεις και στα δύο τρέιλερ, υπήρξε μία μυστική σύσκεψη και κάποιοι έντονοι… καυγάδες.

Σύμφωνα με το Iciao.gr, υπήρχαν φωνές ακόμα μέσα στο Μαρούσι που ήταν αντίθετες με την παραμονή του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του, έπειτα από την ιστορία με τον Παναγιωτόπουλο. Για λόγους ηθικής τάξης όπως έλεγαν χαρακτηριστικά. Και πίεζαν όσο μπορούσαν προκειμένου η επιθυμία τους να γίνει πραγματικότητα.

Για να μην υπάρξει «εμφύλιος» στο κανάλι, έγινε μία σύσκεψη κορυφαίων στελεχών και τέθηκε επί τάπητος το θέμα με τους Αρβύλα. Οι γνώμες διίσταντο σχετικά με την παραμονή τους ή όχι, αλλά τελικά υπερίσχυσαν οι… προεδρικοί. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Θοδωρής Κυριακού από τις πρώτες ώρες είχε ταχθεί υπέρ της παραμονής τους.

Πείστηκε ότι δεν είχαν την παραμικρή ιδέα για τις πράξεις (και τις μηνύσεις σε βάρος) του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Το γεγονός ότι μετά την απόλυσή του από τον ΑΝΤ1 τον έδιωξαν χωρίς δεύτερη κουβέντα και από τους Αρβύλα μέτρησε υπέρ τους. Επίσης, κακά τα ψέματα, είναι και το brand name στη μέση.

Και πιθανή απώλεια των Αρβύλα ίσως σήμαινε και απώλεια σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη για το κανάλι ζώνη. Όλα αυτά τέθηκαν επί τάπητος στη μυστική σύσκεψη. Και αποφασίστηκε να συνεχίσουν κανονικά οι Αρβύλα τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν. Οι διαφωνούντες δέχθηκαν το τελικό αποτέλεσμα και υποστήριξαν ότι δεν θα δημιουργήσουν κανένα θέμα.

Τώρα, το μεγάλο θέμα είναι αν θα κρατήσουν τα ποσοστά τους. Γιατί η αλήθεια είναι ότι το ίματζ της εκπομπής δέχθηκε πολύ μεγάλο πλήγμα. Και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά. Όπως και ότι κάποιοι επιμένουν ότι αποκλείεται να μην ήξεραν τι έκανε ο στενός συνεργάτης τους όλα αυτά τα χρόνια.

Οι Αρβύλα αναμένεται να ξεκινήσουν με ακόμη πιο σκληρή σάτιρα ειδικά πολιτικής φύσεως, πιστεύοντας ότι έτσι θα κρατήσουν το κοινό τους. Και όπως έχουμε αποκαλύψει εδώ και καιρό, δεν θα προστεθεί κανείς στη θέση του Στάθη. Φάνηκε άλλωστε από τη φωτογραφία που ανέβασαν στα social media.

Πηγή: Sportdog

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα