Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΆγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το τραγούδι που ψιθύρισε ο Μιλτιάδης πριν ξεψυχήσει...

Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το τραγούδι που ψιθύρισε ο Μιλτιάδης πριν ξεψυχήσει (Βίντεο)

Με ένα επεισόδιο που συγκίνησε το κοινό ολοκλήρωσαν το φετινό κύκλο τους οι «Άγριες Μέλισσες», με τη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 να δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές για την επόμενη σεζόν.

Μεταξύ των highlights του επεισοδίου της Πέμπτης ήταν σίγουρα ο θάνατος του Μιλτιάδη, με τον Γιώργο Γάλλο να δέχεται πλήθος θετικών σχολίων για την ερμηνεία του.

Βαθιά πληγωμένος, ο Μιλτιάδης οδηγήθηκε στο σημείο που δολοφονήθηκε ο γιος του Γιάννος, από τα χέρια των Σεβαστών, και εκεί χάθηκε και ο ίδιος. Πέθανε ηρωικά, προστατεύοντας τις αδελφές Σταμίρη.

Λίγο πριν τον θάνατό του, ψιθύρισε ένα τραγούδι, το «Μάτια Κλειστά» του Alex Sid, ο οποίος έχει «ντύσει» μουσικά την πετυχημένη σειρά.

«Μ’ενα κύμα, Θα ρθώ να σε δω, Και αν έχει θεριό, στο δρόμο μου, Θα πετάξω, Πάντα ο ουρανός, Να’ ναι ανοιχτός, Και θα σε φτάσω» είναι μερικοί από τους στίχους του τραγουδιού που ψιθύρισε ο Μιλτιάδης.

Ο Alex Sid σχολίασε στο facebook, μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου, για τη φετινή σεζόν, τα εξής: «Σήμερα έκλεισε ένας κύκλος. Το τραγούδι που έγραψα για το πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν συνόδευσε το Μιλτιάδη του Γιώργου Γάλλου στις τελευταίες του στιγμές. Γιώργο σε ευχαριστώ για την στιγμή και την συγκίνηση! Έκλεισες αυτόν τον κύκλο μοναδικά!».

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα