Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΆγιος Παΐσιος: Έρχεται δεύτερος κύκλος;

Άγιος Παΐσιος: Έρχεται δεύτερος κύκλος;

Ο Προκόπης Αγαθοκλέους, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Άγιο Παΐσιο στο MEGA,

αποκάλυψε πως υπάρχουν σκέψεις από την παραγωγή, για να δημιουργεί κι ένας δεύτερος κύκλος για τη σειρά, ο οποίος θα περιγράφει ακόμη πιο αναλυτικά το έργο και τη ζωή που έζησε ο Άγιος Παΐσιος.
Πράγματι, ο Αρσένιος Εζνεπίδης αποφασίζει να γίνει μοναχός και παίρνει το όνομα Παΐσιος. Η ιστορία μας ξεκίνησε από την γέννησή του, στα Φάρασα της Καππαδοκίας. Μετά τη Συνθήκη της Λωζάνης, η οικογένεια του μικρού Αρσενίου ξεριζώνεται και παίρνει τον δρόμο της προσφυγιάς για την Ελλάδα.
Ο μικρός Αρσένιος μεγαλώνει στην Κόνιτσα της Ηπείρου με τη γιαγιά του και τη μητέρα του, οι οποίες του μεταδίδουν τη βαθιά τους πίστη στον Χριστό και την αγάπη για τον συνάνθρωπο.
Το 1945 κατατάσσεται στον στρατό όπου υπηρετεί ως ασυρματιστής. Με την αποστράτευσή του επισκέπτεται το Άγιον Όρος, σύντομα, όμως, επιστρέφει στην Κόνιτσα για οικογενειακούς λόγους και παραμένει εκεί για τρία χρόνια. Αναχωρεί οριστικά για το Άγιον Όρος τον Μάρτιο του 1953 και καταλήγει στη Μονή Εσφιγμένου. Έπειτα από τρία χρόνια βρίσκεται στη Μονή Φιλοθέου, όπου γίνεται μοναχός και παίρνει το όνομα Παΐσιος.
Μετά από λίγο καιρό, στέλνει μια φωτογραφία του στη μητέρα του, την οποία αποχαιρετά λέγοντας ότι για μάνα του πια θα έχει την Παναγία. Μετά από αυτή τη συγκινητική σκηνή, υπάρχει πιθανότητα να έρθει ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων της σειράς “Άγιος Παΐσιος”, ο οποίος θα αποτυπώνει τη ζωή του Αγίου από τα 35 του έτη, ως το τέλος του…
Πηγή: youfly.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα