Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΌλο το παρασκήνιο – Παζάρι Οικονομόπουλου για το «Grand Finale» του «Σπίτι...

Όλο το παρασκήνιο – Παζάρι Οικονομόπουλου για το «Grand Finale» του «Σπίτι με το Mega».

Ίσως τελικά και να δούμε τον Νίκο Οικονομόπουλο σε τηλεοπτική εμφάνιση. Στο φετινό φινάλε του «Σπίτι με το Mega» το καλοκαίρι. Θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το εάν θα ανοίξουν το καλοκαίρι τα νυχτερινά κέντρα.

Αν όχι τότε ο Νίκος Οικονομόπουλος θα κάνει μια και μοναδική τηλεοπτική εμφάνιση. Δεν θέλει να μιλήσει καθόλου για τη ζωή του και τα προσωπικά του και θέλει να πει συγκεκριμένο ρεπερτόριο τραγουδιών.

Και φυσικά θα είναι εκείνος και οι συνεργάτες του που θα επιλέξουν τους καλεσμένους γκεστ τραγουδιστές. Τι ζήτησε ο Οικονομόπουλος; Κάτι απόλυτα λογικό κατά τη γνώμη μου. Εάν πει το ναι στην τηλεοπτική εμφάνιση αυτή να μην είναι απέναντι σε κάποιο ημιτελικό ή τελικό ριάλιτι.

Πιθανόν το φετινό τέλος του «Σπιτι με το Mega» να είναι και οριστικό καθώς δεν υπάρχει πλέον μεγάλη δεξαμενή Α list ονομάτων για να εμφανιστούν στο μουσικό πρόγραμμα. Από την επόμενη σεζόν θα υπάρχουν μόνο σπέσιαλ βραδιές «Σπίτι με το Mega» όχι με έναν καλλιτέχνη αλλά περισσότερους και θεματικό περιεχόμενο. Αφιέρωμα π.χ στο Στράτο Διονυσίου ή αφιέρωμα στο ροκ τραγούδι. Και όπως σας είπα όχι σε τακτική βάση.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα