Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήΜΜΕΤο νέο τηλεπαιχνίδι 5Χ5 με τον Μάρκο Σεφερλή έρχεται στον ANT1 (ΒΙΝΤΕΟ)

Το νέο τηλεπαιχνίδι 5Χ5 με τον Μάρκο Σεφερλή έρχεται στον ANT1 (ΒΙΝΤΕΟ)

Το νέο τηλεπαιχνίδι 5Χ5 που θα παρουσιάζει ο Μάρκος Σεφερλής έρχεται στον ANT1.

νεο τηλεπαιχνίδι 5Χ5 θα παρουσιάζει ο Μάρκος Σεφερλής στον ANT1

Πως παίζεται το 5Χ5 και ποιο είναι το έπαθλο

Το «5Χ5», το νέο τηλεπαιχνίδι του ANT1 που θα παρουσιάζει 0 Μάρκος Σεφερλής, έρχεται για να αποδείξει ότι πίσω από μια απλή ερώτηση μπορεί να κρύβεται η πιο απίστευτη απάντηση.

Ο Μάρκος Σεφερλής κάνει παιχνίδι με μαμάδες, μπαμπάδες, αδέλφια, ξαδέλφια, θείους, θείες, μπατζανάκηδες, κουνιάδες, πεθερικά και μοιράζει ξεκαρδιστικές ατάκες, αλλά και ένα έπαθλο που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 15.000 ευρώ!

Δύο ομάδες, από δύο διαφορετικές οικογένειες, καλούνται να μαντέψουν τις δημοφιλέστερες απαντήσεις που δόθηκαν από 100 ανθρώπους. Η ομάδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους περνάει στον τελικό και διεκδικεί μέχρι και 15.000 ευρώ.

Χαμένος δεν θα φύγει κανείς!ο Μάρκος Σεφερλής θα παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι 5Χ5 στον ANT1

Το γύρισμα του πρώτου τρέιλερ, για το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, έγινε με τον Μάρκο Σεφερλή να μεταμορφώνεται σε διαφορετικά πρόσωπα, υποδυόμενος τους υποψήφιους παίκτες.

Αλλάζοντας περούκες, ρούχα και ρόλους, ο πολυτάλαντος Μάρκος κάλεσε όλες τις οικογένειες να είναι σε ετοιμότητα και να επιστρατεύσουν το χιούμορ και τις γνώσεις τους: «Μαζευτείτε πέντε και ελάτε να παίξετε απέναντι σε μια άλλη οικογένεια».

 

Δείτε το τρέιλερ:

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

,
Διαβάστε Ακόμα