Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΤέλος το Μακεδονία TV

Τέλος το Μακεδονία TV

Σύμφωνα με δημοσίευμα, το κανάλι, το οποίο το τελευταίο δίμηνο έχει παρουσιάσει σημαντική άνοδο, πρόκειται να μετονομαστεί σε ΑΝΤΕΝΝΑ2.

Από 2% που είχε τον Νοέµβριο και τον ∆εκέμβριο του 2022, έφτασε το 2,9% τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2023 στο κοινό ηλικίας 18-54 ετών.

Ο τηλεοπτικός σταθμός του Ομίλου ΑΝΤ1, ο οποίος είναι η χαρά του τηλεθεατή που παρακολουθεί αστυνομικές και δικαστικές σειρές, που έχουν ήδη προβληθεί στη συνδρομητική τηλεόραση, φτάνει ορισμένες μέρες μέχρι και το 3% της ημερήσιας τηλεθέασης σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen και εμφανίζεται ως η εναλλακτική επιλογή στα κρύα βράδια του χειμώνα.

Την ώρα που αλλάζοντας κανάλι πέφτεις είτε σε μυθοπλασία, είτε σε ριάλιτι, το Μακεδονία TV μοιάζει να είναι πραγματικά μία… όαση στην τηλεόραση.

Να θυμίσουμε ότι είχαν γίνει προσπάθειες και κατά το παρελθόν προκειμένου να υπάρξει αλλαγή ονομασίας του καναλιού ενόψει Μουντιάλ αλλά και ακόμα παλιότερα. Είχε επιχειρήσει αλλαγή σε «ειδησεογραφική» συχνότητα εντάσσοντας ειδησεογραφική εκπομπή στο μη ενημερωτικό πρόγραμμά του, αυτήν της Χριστίνας Λαμπίρη, το 2021, αλλά υπήρξε έντονη αντίδραση από τους άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς. Η δεύτερη προσπάθεια έγινε από την ίδια την κυβέρνηση αφού στο «νομοσχέδιο Πέτσα» υπήρχε η πρόβλεψη πως θεματικοί σταθμοί μπορεί να ορίζονται και όσοι έχουν γενικό πρόγραμμα, παρακάμπτοντας την υφιστάμενη νομοθεσία και την υποχρέωση πληρωμής τελών. Η διάταξη ώστοσο όπως ήταν φυσικό, δεν πέρασε λόγω και της αντίδρασης των άλλων τηλεοπτικών σταθμών.

Πηγή: mediatime.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα