Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, 2022
ΑρχικήΜΜΕΤέλος εποχής για Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα! Ποιοί παίρνουν τις θέσεις...

Τέλος εποχής για Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα! Ποιοί παίρνουν τις θέσεις τους στον ΑΝΤ1;

.Σε ένα τέλος εποχής φαίνεται πως οδηγούνται η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, με τους δύο να είναι σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1, αλλά προς το παρόν τα πράγματα να είναι αρκετά περίεργα.

Συζητήσεις ωστόσο έχουν ξεκινήσει και για τους μήνες του καλοκαιριού και το ποια προγράμματα θα αντικαθιστούν τα ήδη υπάρχοντα που προβάλλονται τον χειμώνα.

Ποιος θα πάρει την θέση της Σκορδά και του Λιάγκα στον ΑΝΤ1
Ο ΑΝΤ1 είναι από τα κανάλια που το καλοκαίρι θέλουν να έχουν μια εκπομπή στον αέρα με σκοπό να μεταφέρει όλες τις εξελίξεις… Έτσι λοιπόν θα κάνει και φέτος.

Μετά το τέλος του Πρωινού και του Καλημέρα Ελλάδα στις αρχές Ιουλίου, ψάχνουν να βρουν ποια εκπομπή θα τους αντικαταστήσει. Για παράδειγμα πέρσι το καλοκαίρι την θέση τους είχαν πάρει οι παρουσιαστές Νίκος Ρογκάκος και Παναγιώτης Στάθης με την εκπομπή “Καλοκαίρι μαζί”.

Ακόμη ο ΑΝΤ1 βρίσκεται σε αναζήτηση των προσώπων που θα περάσουν το καλοκαίρι τους στην Αθήνα!

Λιάγκας και Σκορδά ‘σκοτώθηκαν’ για τις κάμερες
Όταν πρωτοξεκίνησαν οι καυγάδες στον αέρα του Πρωινού κάποιοι έκαναν λόγο για στημένες καταστάσεις στην προσπάθεια του ΑΝΤ1 να ανεβάσει λίγο τα ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής, κάτι που όσο περνάει ο καιρός φαίνεται πως δεν ισχύει.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως έχουν σοβαρά προβλήματα μεταξύ τους, πίσω από τις κάμερες, κι αυτό δεν μπορεί να κρυφτεί μπροστά από αυτές.

Το πρωί της Πέμπτης 23/3 οι τηλεθεατές βρέθηκαν να παρακολουθούν μια απίστευτη διαφωνία μεταξύ των δυο παρουσιαστών. Για την ακρίβεια, ήρθαν σε αντιπαράθεση αναφορικά με το ρεπορτάζ που προβάλλονται στην εκπομπή και αφορά στην απώλεια κιλών του Πέτρου Φιλιππίδη και το πόσο καταβεβλημένος είναι.

«Τα θύματα μπαίνουν μέσα σε μία δικαστική αίθουσα, πρέπει να ξαναζήσουν όλα όσα έζησαν, σαφώς δέχονται κάποιες ερωτήσεις, η ψυχολογία αλλάζει και οι συνέπειες πολλαπλασιάζονται και είναι σαν να αντιστρέφονται οι ρόλοι και πρέπει να απολογηθείς για το πώς βρέθηκες εκεί, τι φορούσες κτλ. Αυτό ιατρικά έχει φοβερές συνέπειες και στη ψυχολογία.

Επειδή λέμε για τα κιλά (σ.σ. του Πέτρου Φιλιππίδη) φαντάσου το θύμα που το έχει ζήσει, το έχει ξαναζήσει, τι συνέπειες μπορεί να έχει. Επειδή πολλές φορές από ενοχή να μη βγουν να πουν γι’ αυτά που έχουν περάσει, από αυτοάνοσο μέχρι το ο,τιδήποτε, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και η άλλη πλευρά» ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Και πρόσθεσε: «Γι’ αυτό αν δεν υπάρχει χαρτί γιατρού, ας μην ξαναπούμε για τα κιλά (σ.σ. του Πέτρου Φιλιππίδη), εκεί θέλω να καταλήξω».

«Εμείς οφείλουμε να κάνουμε ρεπορτάζ» ανταπάντησε ο Γιώργος Λιάγκας, με την παρουσιάστρια να συνεχίζει «ποιο είναι το ρεπορτάζ, αν έχασε 5 κιλά ή 10; Το ρεπορτάζ πρέπει να έχει να κάνει με ένα ιατρικό ανακοινωθέν».

«Θα πούμε Φαίη αυτό που λέει το ρεπορτάζ, δεν λέμε κάτι ψέματα. Δεν λέμε ότι υπήρχε ένα ιατρικό ανακοινωθέν και τώρα δεν υπάρχει. Λέμε αυτό που μας μεταφέρεται την τελευταία εβδομάδα. Αυτό ξέρει η δημοσιογραφική μου δεοντολογία» συνέχισε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Κι εγώ πήρα πέντε κιλά. Η δημοσιογραφική δεοντολογία σε ένα σοβαρό ρεπορτάζ δεν έχει να κάνει με ένα ιατρικό ανακοινωθέν; Δεν δόθηκε. Δεν είναι η κρίση μου» σημείωσε η Φαίη Σκορδά με εμφανή εκνευρισμό.

«Τώρα ψέγεις εμένα σαν να βγήκα να πω ψέματα. Σε παρακαλώ πάρα πολύ! Σε παρακαλώ πολύ! Δε βγήκαμε να πούμε κάποιο ψέμα ότι υπήρχε κάποιο ιατρικό ανακοινωθέν ενώ δεν υπήρχε. Είπα πραγματικά στοιχεία του ρεπορτάζ. Δεν είπαμε ψέματα. Τι να κάνουμε δηλαδή; Επειδή μπορεί να μην αρέσει σε εσένα, να κρύβω στοιχεία του ρεπορτάζ;» υπογράμμισε σε έντονο ύφος ο Γιώργος Λιάγκας.

 


Διαβάστε Ακόμα