Κυριακή, 2 Οκτωβρίου, 2022
ΑρχικήΜΜΕΣωτήρης Τσαφούλιας: Γιατί τελικά το «Έτερος Εγώ» δεν το βλέπουμε στο Netflix

Σωτήρης Τσαφούλιας: Γιατί τελικά το «Έτερος Εγώ» δεν το βλέπουμε στο Netflix

Ο πετυχημένος σκηνοθέτης μίλησε για την καριέρα του και την μεγάλη επιτυχία της σειράς «Έτερος εγώ». Επίσης αποκάλυψε με τι βιοπορίζεται. «Κάνω κάτι όπως το έχω ονειρευτεί, χωρίς να σκέφτομαι βαθμούς δυσκολίας για τα ελληνικά δεδομένα. Δεν βιοπορίζομαι από αυτήν τη δουλειά, την κάνω από αγάπη. Δραστηριοποιούμαι στο κομμάτι της ναυτιλίας και ζω από εκεί. Αυτό μου δίνει τη δυνατότητα να κάνω αυτό που θέλω χωρίς εκπτώσεις».

«Στις 14 Μαρτίου ξεκινάμε νέο κύκλο γυρισμάτων για το ‘Έτερος Εγώ – Νέμεσις’. Είμαστε σε μια χώρα που έχει ταυτίσει το εμπορικό με το μη ποιοτικό. Όταν παραδέχεσαι ότι το εμπορικό δεν είναι ποιοτικό είναι σαν να ομολογείς ότι η πλειονότητα των ανθρώπων που πάνε και βλέπουν ένα έργο, δεν έχουν ποιότητα», λέει και συμπληρώνει: «Ως πιτσιρικάς μου άρεσε πάρα πολύ ο Βασίλης Καρράς. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος πρέπει να είναι ενοχικός με κάτι που τον κάνει να περνά καλά».

Για την αρχή της καριέρας του είπε: «Μπήκα πολύ ρομαντικά στον χώρο αυτό και δέχτηκα bullying. Όταν διάβαζα τις πρώτες κριτικές έλεγα ‘έκανα τόσο κακό στην ανθρωπότητα;’».«Ήμασταν έτοιμοι να μπούμε στο Netflix. Υπήρχε μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο πλατφόρμες και δεν προχώρησε. Το Netflix ήθελε να έχει τη σειρά παγκόσμια ενώ η ελληνική πλατφόρμα ήθελε να το διαχειρίζεται αποκλειστικά στην Ελλάδα. Είναι αστρονομικά το ποσά του Netflix. Όταν μου είπαν το μπάτζετ τους είπα ‘παιδιά μπορώ να το κάνω και με τα μισά’». Όσο με το ποιον δε θα μπορούσε να συνεργαστεί απάντησε πως: «Δε θα μπορούσα να συνεργαστώ με ηθοποιούς που θα ξεπερνούσαν τη δική μου ηθική».

χορηγός επικοινωνίας

 

Διαβαστε Ακομα