Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΜΜΕΣτα σύννεφα ο Κρατερός Κατσούλης: Η νέα σελίδα στη ζωή του, ένα...

Στα σύννεφα ο Κρατερός Κατσούλης: Η νέα σελίδα στη ζωή του, ένα χρόνο μετά το διαζύγιο με την Κατερίνα Καραβάτου!

Στα ‘σύννεφα’ ο Κρατερός ΚατσούληςΜπορεί να πέρασε μια αρκετά δύσκολη και περίεργη χρονιά, κυρίως λόγω του διαζυγίου του με την Κατερίνα Καραβάτου (δείτε εδώ την σπάνια εξομολόγηση που έκανε πρόσφατα για την προσωπική του ζωή) και την αποχή του από την τηλεόραση, ωστόσο ο Κρατερός Κατσούλης είναι έτοιμος πια να αλλάξει σελίδα στην ζωή του και να κάνει μια νέα αρχή, που θα τον ανανεώσει.

Νέα αρχή για τον Κρατερό Κατσούλη
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real, ο Κρατερός Κατσούλης αναμένεται να ριχτεί στην αρένα των τηλεπαιχνιδιών την προσεχή σεζόν και επιστρέφει τηλεοπτικά ως παρουσιαστής.

Ο ΣΚΑΙ προσέγγισε τον ηθοποιό για την παρουσίαση του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού “Μονομάχος” και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξει και συμφωνία.

Η καθημερινότητά του μετά τον χωρισμό
«Δόξα τω Θεό είμαι καλά και ό,τι πέρασα τελείωσε. Όλα αυτά που πέρασα ήταν κυρίως σημάδι ότι παραμελώ τον εαυτό μου, οπότε κάποια στιγμή, σημάδι, σημάδι, γέμισε ο τοίχος από σημάδια και είπα ότι κάτι πρέπει να κάνουμε» ανέφερε ο Κρατερός Κατσούλης και πρόσθεσε πως «γυμνάζομαι εντατικά, είχα μπει και σε πρόγραμμα, με προπονήσεις και διατροφές. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πώς είμαι τώρα, και με τα κιλά, και με όλα τα πράγματα που έχουν αλλάξει από πέρσι».

«Ζω σε ένα σπίτι με δύο παιδιά. Δεν έχει αλλάξει αυτό. Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι δεν είναι μόνο έτσι ή πάντα έτσι. Όταν είμαστε μαζί, είμαστε μαζί, η καθημερινότητα δεν έχει αλλάξει. Αυτό το έχουμε πει και με την Κατερίνα ότι δε θα αλλάξει η καθημερινότητα για τα παιδιά κι έτσι συμβαίνει. Είμαστε κάθε μέρα μαζί με τα παιδιά, με λίγη τύχη, προσπάθεια και αγάπη.

Από το καλοκαίρι και μετά είμαστε σχεδόν συνέχεια με τα παιδιά, ήταν πολύ δύσκολη περίοδος έτσι κι αλλιώς. Αυτά είναι πράγματα που ρυθμίζονται σχεδόν αντανακλαστικά».

Πηγή: europost.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 


Διαβάστε Ακόμα