Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, 2022
ΑρχικήΜΜΕΣΚΑΙ: Ποιοι έχουν «κλειδώσει» στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

ΣΚΑΙ: Ποιοι έχουν «κλειδώσει» στην εκπομπή της Φαίης ΣκορδάΗ μεταγραφή αυτή αναμένεται να σχολιαστεί αρκετά. Η Φαίη Σκορδά, με δάκρυα στα μάτια, αποχαιρέτησε τον ANT1 και το πάνελ της, για να μετακομίσει στον ΣΚΑΙ.

Μία νέα, ανανεωμένη και φρέσκια εκπομπή σχεδιάζεται στο κανάλι, με πρωταγωνίστρια την Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια συνεχίζει να κρατά τα ηνία της πρωινής ζώνης, αυτή τη φορά σε άλλο κανάλι.

Μετά από πολλά χρόνια στον ANT1, η Φαίη Σκορδά σχεδιάζει με αισιοδοξία το μέλλον της στον ΣΚΑΙ, με το πάνελ να αποτελεί την κινητήριο δύναμη. Ήδη έχουν κλείσει κάποια ονόματα που θα είναι στο πλευρό της, πρόσωπα γνώριμα που έχουμε ξανά δει πλάι στην παρουσιάστρια.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δίπλα στην Φαίη θα κάτσει η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία παραμένει στον ΣΚΑΙ, μετά το τέλος της εκπομπής “Όλα Γκουντ”.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη

Μαζί τους θα είναι και ο Νίκος Συρίγος, ο δημοσιογράφος που απολαύσαμε αυτή τη σεζόν στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, στον σχολιασμό της δύσκολης επικαιρότητας.

Στην κουζίνα επιστρέφει η αγαπημένη σε όλους Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία αναμένεται να χαρίσει άλλη νότα στη νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Παρά το τηλεοπτικό “διαζύγιο” με τον ANT1, η ομάδα είναι αρκετά αισιόδοξη για το μεγάλο αυτό βήμα στο νέο κανάλι. Το πάνελ θα πλαισιώσουν πιθανότατα δύο ακόμη πρόσωπα, τα οποία θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.

Πηγή: youfly.com

 


Διαβάστε Ακόμα