Αρχική ΜΜΕ Σε νέο ρόλο ο Ευαγγελάτος; Όλη η αλήθεια

Σε νέο ρόλο ο Ευαγγελάτος; Όλη η αλήθεια

Ο Νίκος Ευαγγελάτος ξεκίνησε τη φετινή σεζόν από εκεί που άφησε την προηγούμενη. Δηλαδή στην κορυφή της τηλεθέασης με την εκπομπή Live News, η οποία σημειώνει εξαιρετικά νούμερα τα μεσημέρια στο MEGA, παρότι απέναντι του σε όλα τα κανάλια, έχει δυνατά προγράμματα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος δουλεύει σκληρά μαζί με την ομάδα του και μάλιστα εκτός από τα… νούμερα, μίλησαν για αυτόν και τα επίσημα στελέχη του καναλιού του.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Τι λες τώρα» μίλησε ο γενικός διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του MEGA, Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Ο μεγάλος νικητής της φετινής σεζόν, μέχρι στιγμής, είναι το MEGA», σχολίασε ο κ. Μαλέλης για την επιτυχημένη και ανοδική πορεία του σταθμού και συνέχισε: «Ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι σταθερά πρώτος, με τεράστια διαφορά από το δεύτερο», τόνισε για το γνωστό δημοσιογράφο που παρουσιάζει την εκπομπή LIVE NEWS.

Πρόκειται για μία… επιβράβευση του γνωστού παρουσιαστή, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια έχει κερδίσει και πάλι το τηλεοπτικό κοινό. Όσον αφορά τη συνέχεια; Προφανώς θα συνεχίσει στην πετυχημένη εκπομπή του, ενώ δεν αποκλείεται να τον δούμε προσεχώς και σε κάποιο άλλο ρόλο σε άλλο πρόγραμμα του σταθμού (δελτίο ειδήσεων ή πολιτική εκπομπή) ίσως ως σχολιαστή, καθώς σε πολλές συνεντεύξεις του τελευταία έχει τονίσει πως πλέον του αρέσει εκτός από την παρουσίαση του ρεπορτάζ, να δίνει και την δική του ματιά στην επικαιρότητα.  

 

- Advertisement -

Must Read