Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΜΜΕΣασμός: Το μαγαζί του «Παντελή» βρίσκεται στην Αττική -Στην πραγματικότητα είναι Μουσείο...

Σασμός: Το μαγαζί του «Παντελή» βρίσκεται στην Αττική -Στην πραγματικότητα είναι Μουσείο (Video)

Ο Σασμός έχει κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών που για δεύτερη χρονιά παρακολουθούν τις καταιγιστικές εξελίξεις μεταξύ Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων.

Με μια ιστορία βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη, ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος και μια δυνατή ομάδα ηθοποιών μεταφέρουν στην ελληνική τηλεόραση μια μυθοπλασία γεμάτη ανατροπές που καθηλώνουν, γύρω από τον περίφημο κρητικό «Σασμό».

Και μπορεί κάποια από τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς να έχουν γίνει πράγματι στην Κρήτη, όμως, μέρος των γυρισμάτων γίνονται και στην Αθήνα.
Drone βίντεο: Δείτε που βρίσκεται το μαγαζί του Παντελή στον Σασμό

Η ομάδα UpDrones με πολύ κόπο και ψάξιμο κατάφερε να εντοπίσει που βρίσκεται το σκηνικό που έχει στηθεί για τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς «Σασμός» που αναπαριστά την πλατεία του χωριού καθώς και το καφενείο του Παντελή ( Η ιστορία βάσει σεναρίου εκτυλίσσεται σε κάποιο Χωριό της Κρήτης) όπου και καθημερινά συγκεντρώνονται οι κάτοικοι του χωριού.

Ο χώρος που έχει μετατραπεί στο σκηνικό της αγαπημένης σειράς δεν είναι άλλος από το Λαογραφικό Μουσείο Πηλιούνη που βρίσκεται στην Παιανία και υπεύθυνος για το εκπληκτικό αποτέλεσμα δεν είναι άλλος από τον σκηνογράφο της σειράς κ. Αντώνης Χαλκιάς που ήταν και ο σκηνογράφος στις «Άγριες Μέλισσες».

 Διαβάστε Ακόμα

Φωτιά σε ΙΧ στον Εύοσμο