Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΡάδιο Αρβύλα: Ανατροπή δεδομένων... Σε ποια ζώνη πάει;

Ράδιο Αρβύλα: Ανατροπή δεδομένων… Σε ποια ζώνη πάει;

- Advertisement -

Από μέρα σε μέρα αναμένεται η ανακοίνωση του σταθμού που θα φιλοξενήσει του Ράδιο Αρβύλα. Και μπορεί για την ώρα να γένονται συνεχώς αντιπροτάσεις μιας και τα δεδομένα με την τηλεθέασης σε μερικούς σταθμούς δεν αφήνει πολλά περιθώρια, ο Αντώνης Κανάκης είναι αξιολογεί την κάθε πρόταση και είναι έτοιμος να παλέψει και σε ζώνες δύσκολες

Ένα κανάλι που σίγουρα θα ήθελε να έχει στο δυναμικό του , είναι ο ΑΝΤ1. Και μπορεί η σειρά Άγριες Μέλισσες να σώσει λίγο την κατάσταση, η αργοπορία του σταθμού σε όλα τα προγράμματα, έδωσε στους αντιπάλους προβάδισμα. Ένα προβάδισμα πολύ μεγάλο μάλιστα… Έτσι πιθανόν αν τελικά τελεσφορήσουν οι συζητήσεις του Κανάκη με την ιδιοκτησία του ΑΝΤ1, να κληθεί να αντιμετωπίσει τις σειρές στις 21:00.  Άλλωστε είναι το μεγαλύτερο κενό που έχει ο ΑΝΤ1 αυτή τη στιγμή αφού το GAME OF CHEFS αν και τσιμπάει μια μονάδα τη μέρα, δεν αναμένεται να φτάσει πιο πάνω…, κι έτσι θα μετακομίσει πιθανόν στην απογευματινή ζώνη.
Από την άλλη το OPEN , περιμένει κι αυτό να πάρει ανάσα με την προθήκη του Ράδιο Αρβύλα και του Βινυλίου.
Και μπορεί όλοι να θεωρούμε τα 2 κανάλια τα πιο πιθανά, στον χορό έχουν μπει κι άλλα -εκτός ΣΚΑΙ. Μην σας φανεί παράξενο αν τελικά ο Αντώνης Κανάκης υπογράψει τελικά με άλλο κανάλι.
Πηγή: tvnea.com
- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα