Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΠροβληματισμός για το μετά GAME OF CHEFS εποχή...

Προβληματισμός για το μετά GAME OF CHEFS εποχή…

Tα τελευταία εικοσιτετράωρα ακούγεται έντονα -μάλιστα αναφέρθηκε και σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚ-  ότι η Ντορέττα Παπαδημητρίου μετά το τέλος του Game of chefs -που πάλεψε πολύ για να επιβιώσει στον ανταγωνισμό και θα ρίξει αυλαία στα μέσα του Δεκέμβρη- ετοιμάζεται να αναλάβει την ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Η ιδέα να αναβιώσει η ζώνη του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1 δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται στα δημοσιογραφικά γραφεία.
Σύμφωνα όμως με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Znews και του Γιώργου Μπέζα, το μόνο που μπορεί να πει κανείς είναι πως αυτή την περίοδο στον ΑΝΤ1 βρίσκονται συνεχώς σε συσκέψεις, σχεδιάζοντας το δεύτερο μισό της σεζόν.
Σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού ποτέ δεν τέθηκε θέμα μέχρι στιγμής να ενεργοποιηθεί η ζώνη του Σαββατοκύριακου, για να δημιουργηθεί ζωντανή ψυχαγωγική εκπομπή, διαψεύδοντας κατηγορηματικά έτσι, όλα τα σενάρια που θέλουν την Ντορέττα Παπαδημητρίου να παρουσιάζει ψυχαγωγική εκπομπή στο κανάλι. Ωστόσο οι σχέσεις της παρουσιάστριας με το κανάλι παραμένουν εξαιρετικές.
Παρόλα αυτά  υπάρχει έντονος προβληματισμός στο κανάλι για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου και συγκεκριμένα για την πολύ πρωινή ενημερωτική ζώνη, χωρίς να έχει τεθεί ποτέ θέμα να δημιουργηθεί ψυχαγωγική εκπομπή το Σαββατοκύριακο την τρέχουσα σεζόν, σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες.
Οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 αναμένεται να προβούν σύντομα σε διορθωτικές αλλαγές αφού η πεντάωρη ζωντανή ενημερωτική εκπομπή που υπάρχει αυτή τη στιγμή δεν σημειώνει τα αναμενόμενα νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης.
Ποια είναι τα προγράμματα που έχουν πάρει σίγουρα το «πράσινο φως» για την τρέχουσα σεζόν; Η «Φάρμα», είναι ένα από τα project που θα βρεθεί σύντομα στο νέο πρόγραμμα του σταθμού και που θα βγει πριν την εκπνοή του χρόνου.
Πηγή: tvnea.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα