Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023
ΑρχικήΜΜΕ"Πολιορκία" καναλιών για την Ελένη Μενεγάκη: Ποιό θα επιλέξει για να επιστρέψει...

“Πολιορκία” καναλιών για την Ελένη Μενεγάκη: Ποιό θα επιλέξει για να επιστρέψει στην TV;

Εντάξει, είναι λογικό πως όσο η σεζόν πλησιάζει στο τέλος της τόσο το όνομά της θα βρίσκεται όλο και πιο πολύ στην επικαιρότητα για το τι θα κάνει την επόμενη σεζόν.

Η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να απέχει φέτος από το τηλεοπτικό τοπίο, αλλά δικαιολογημένα εκτιμάται ότι την επόμενη σεζόν θα καλωσορίσει ξανά τους τηλεθεατές από το καινούργιο της τηλεοπτικό σπίτι.

Άλλωστε οι προτάσεις που έχουν πέσει στα πόδια της «ωραίας Ελένης» είναι… επίσημα δύο και στο παρασκήνιο γίνεται πόλεμος για το ποια θα υπερισχύσει.

Γιατί αν και οι επιδόσεις της εκπομπής της, της «Ελένης», δεν ήταν και τόσο υψηλές το όνομα της Μενεγάκη στην εμπορική τηλεοπτική –κι όχι μόνο!- αγορά παραμένει από τα πιο ισχυρά. Είναι λοιπόν λογικό ενόψει της επόμενης σεζόν και της… διεκδίκησης μεγαλύτερου διαφημιστικού μεριδίου να θέλουν την παρουσιάστρια στο πρόγραμμά τους. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου έχουν γίνει στενές επαφές με τον ΑΝΤ1 αλλά και με το MEGA που όπως μάλιστα φαίνεται ο σταθμός της Καλλιθέας έχει το… προβάδισμα, με περισσότερες πιθανότητες η Ελένη Μενεγάκη να ενταχθεί στο πρόγραμμά του την επόμενη σεζόν.

Οι επαφές της παρουσιάστριας έχουν γίνει με υψηλά… πολύ υψηλά… πάρα πολύ υψηλά ιστάμενους των τηλεοπτικών σταθμών αλλά και με πλήρη μυστικότητα, καθώς όπως είναι λογικό κανένα από τα δύο κανάλια δεν θέλει να εμφανιστεί ως «ηττημένο» στον πόλεμο για την Ελένη όταν ανακοινωθεί από το άλλο ότι έκλεισε η συμφωνία. Σύμφωνα πάντως με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου οι προτάσεις είναι πάνω κάτω οι ίδιες και εκτός από μία καθημερινή εκπομπή αφορούν και μία εβδομαδιαία σε prime time για το δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν.

Η… ταύτιση μάλιστα μεταξύ των δύο σταθμών έχει να κάνει και με τη διάρκεια καθώς και από τους δύο έχει προταθεί «δύο συν ένα χρόνια», επιθυμώντας να «δέσουν» μακροχρόνια τη συνεργασία τους με την παρουσιάστρια. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες ασφαλείς «πηγές» η συμφωνία, με MEGA ή με ΑΝΤ1, αναμένεται να οριστικοποιηθεί λίγο μετά το Πάσχα καθώς κι οι δυο οι τηλεοπτικοί σταθμοί πρέπει να γνωρίζουν αν η Ελένη Μενεγάκη θα είναι στην «οικογένειά» τους ή… απέναντι…!

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 
Διαβάστε Ακόμα