Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΜΜΕΠαρασκήνιο «The Voice»: Η αποχώρηση της Λάουρας Νάργες και το όνομα της...

Παρασκήνιο «The Voice»: Η αποχώρηση της Λάουρας Νάργες και το όνομα της αντικαταστάτριας

Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες ώρες για την αποχώρηση της Λάουρας Νάργες από τα backstage του «The Voice», μια αποχώρηση που ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία. Η αλήθεια είναι ότι οι υπεύθυνοι της εταιρείας παραγωγής δεν περίμεναν την συγκεκριμένη εξέλιξη, αφού παρά το γεγονός ότι η παρουσιάστρια δεν είχε υπογράψει για να βρίσκεται στο show του ΣΚΑΙ, η παρουσία της θεωρούνταν δεδομένη. Μάλιστα, ήταν έτοιμο ακόμα και το καμαρίνι της στα ολυμπιακά ακίνητα Γαλατσίου, όπου γυρίζεται το «The Voice».

Όσο για τους λόγους που οδήγησαν την Λάουρα Νάργες στην συγκεκριμένη απόφαση, φαίνεται ότι η παρουσιάστρια είχε δεχτεί διαβεβαιώσεις στο παρελθόν ότι θα αξιοποιηθεί σε κάποιο από τα υπόλοιπα project της Acun Medya, κάτι που δεν συνέβη. Και ενώ φέτος υπήρχε το δόλωμα του «My style rocks», το «πάγωμα» του ριάλιτι μόδας ανέκοψε τις ελπίδες της για αναβάθμιση του τηλεοπτικού της ρόλου. Έτσι, η Λάουρα Νάργες αποφάσισε να διακόψει την συγκεκριμένη συνεργασία και να αναζητήσει νέα τηλεοπτική στέγη.

Όσον αφορά τώρα το πρόσωπο που θα παρουσιάσει τελικά τα backstage, το tvnea επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά που ήθελε την Βάλια Χατζηθεοδώρου να αντικαθιστά την Λάουρα Νάργες στο «The Voice».

Πηγή: tvnea.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter
Διαβάστε Ακόμα