Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΠανικός στον Αντ1 με το «Game of Chefs» – Διορία 15 ημερών...

Πανικός στον Αντ1 με το «Game of Chefs» – Διορία 15 ημερών αλλιώς κόψιμο

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες εβδομάδες στον ΑΝΤ1 με φόντα τα μονοψήφια που ξεκινούν από νωρίς το πρωί και επεκτείνονται πλέον ως μολυσματική ασθένεια και στην prime time.

Μετά την ψυχρολουσία της προηγούμενης εβδομάδας ήρθαν και τα χειρότερα…

Τα 4αρια και τα 5αρια του «Game of Chefs» στο prime timeκατάσταση στην παρούσα φάση δείχνει μη αναστρέψιμη και μάλιστα υπάρχει εισήγηση από χθες πολύ ψηλά στον ΑΝΤ1 να δοθεί ελάχιστη περίοδος χάριτος στο μαγειρικό ριάλιτι που θα διαρκέσει μόλις 2 εβδομάδες και αν τα νούμερα δεν γίνουν έστω και οριακά διψήφια το μαγειρικό ριάλιτι να κοπεί και αντικατασταθεί ακόμη και από επανάληψη Ελληνικής κωμωδίας για όσο καιρό χρειαστεί μέχρι να στηθεί κάτι άλλο.

Η άλλη σκέψη είναι να πάει το ριάλιτι με όποια τύχη μπορεί να έχει στις 20.00 και να κατέβει ο «Ηλιος» στις 21.00 αλλά και πάλι με τα τωρινά δεδομένα θα συντριβεί από τον «Σασμό».

Ο φόβος όλων τώρα είναι μήπως αυτή η κατάσταση δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα και στις «Μέλισσες» όποτε εκεί η ζημία πραγματικά θα είναι πολύ μεγάλη.

Λύσεις πολλές δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον ΑΝΤ1 καθώς το πρόγραμμα αλλά και το μπάτζετ του έχουν «κλείσει» σχεδόν μέχρι και το καλοκαίρι. Και τα περισσότερα νέα πρότζεκτς (βλέπε «Ταλέντο») δεν προχωρούν…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα