Αρχική ΜΜΕ Ο Νίκος Κοκλώνης μιλά πρώτη φορά μετά το "διαζύγιο" με το Open

Ο Νίκος Κοκλώνης μιλά πρώτη φορά μετά το “διαζύγιο” με το Open

Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε στο “Happy Day” και μίλησε για όλα του τα τηλεοπτικά σχέδια, αλλά και για το φημολογούμενο διαζύγιο του από το Open.

Ο παρουσιαστής και παραγωγός αρχικά αναφέρθηκε στη φοβία που έχει αποκτήσει με τον κορονοϊό, τον οποίο έχει περάσει μάλιστα πριν από μερικούς μήνες και κατά τη διάρκεια που ήταν στον “αέρα” το “Just the two of Us”.

“ΚΑΤΑ 99,9% ΕΧΩ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ OPEN”

Για το “διαζύγιο του με τον Open, ο ίδιος θέλησε να πει ότι: “Δεν είναι σωστό όταν η σεζόν τρέχει και έχω συμπαραγωγές να πω κάτι ότι σταματάει κάτι. Αν ρωτάς τον Νίκο τον Κοκλώνη κατά 99,9% έχω φύγει από το Open. Εγώ βάζω τα προσωπικά σε δεύτερη μοίρα όταν κάνω δουλειά. Νομίζω ότι έχει αλλάξει στρατηγική το πρόγραμμα και το κανάλι και δεν συμβαδίζει με αυτά που έχω στο κεφάλι μου. Οπότε πολύ φιλικά είπα σε μένα να σταματήσω τη συνεργασία. Αν έρθει βέβαια ο ιδιοκτήτης και μου πει κάτι άλλο, δεν ξέρω τι θα γίνει. Αυτή τη στιγμή έχω πάρει την απόφαση να φύγω από το Open σαν παρουσιαστής“.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ J2US

Μάλιστα αποκάλυψε ότι το “Just the two of Us” θα επιστρέψει τον Σεπτέμβριο στον αέρα, χωρίς όμως να αποκαλύπτει τον τηλεοπτικό σταθμό. Ωστόσο η Σταματίνα Τσιμτσιλή άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να βρίσκεται και στον Alpha το μουσικό show.

Ο Νίκος Κοκλώνης να απαντήσει και για το τι μέλλει γενέσθαι με τη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το συμβόλαιο της. Δεν είχαμε υπογράψει ένα συμβόλαιο. Έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση. Την αγαπάω, αλλά δεν έχουμε συζητήσει κάτι αυτή τη στιγμή” είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος ο ίδιος αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας ότι έχει σχέση εδώ και τρία χρόνια και είναι φουλ ερωτευμένος.

- Advertisement -

Must Read

- Advertisement -S-