Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΟ ΑΝΤ1 έδειξε “σπάνιο” επεισόδιο του Κωνσταντίνου και Ελένης και το twitter…...

Ο ΑΝΤ1 έδειξε “σπάνιο” επεισόδιο του Κωνσταντίνου και Ελένης και το twitter… τρελάθηκε – Μία φορά τον χρόνο! (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Το Κωνσταντίνου και Ελένης κατέχει αδιαμφισβήτητα το ρεκόρ της σειράς με τις περισσότερες επαναλήψεις στην ελληνική τηλεόραση αφού προβάλλεται σχεδών ανελλιπώς από το 2000 που τελείωσε μέχρι και σήμερα, χειμώνα-καλοκαίρι, ενίοτε και τα Σαββατοκύριακα.

Και ο λόγος που συνεχίζει να προβάλλεται τόσα χρόνια είναι το ότι συνεχίζει να κάνει αξιοπρεπή νούμερα τηλεθέασης ακόμη και μετά από 21 χρόνια προβολής. Τα επεισόδια προβάλλονται με την σειρά που προβλήθηκαν και στην αρχική προβολή και κάθε φορά που κλείνει ο κύκλος με την προβολή του τελευταίου επεισοδίου, την επόμενη μέρα στο καπάκι ξεκινάει να προβάλλεται ξανά από την αρχή.

Η σειρά αποτελείται συνολικά απο 68 επεισόδια συν ένα special επεισόδιο making-of που περιλαμβάνει σκηνές από τα γυρίσματα και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών. Όμως, όπως πολλοί έχουν παρατηρήσει στις επαναλήψεις δεν προβάλλονται όλα τα επεισόδια. Υπάρχουν περίπου 10 επεισόδια που προβάλλονται είτε εξαιρετικά σπάνια (1 φορά το χρόνο ή και σπανιότερα)  είτε ποτέ, και συνήθως το κανάλι τα προσπερνάει όταν έρχεται η σειρά τους να προβληθούν, προβάλλοντας το αμέσως επόμενο επεισόδιο. Τα επεισόδια αυτά είναι εξαιρετικά δημοφιλή στο youtube έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 1 εκατομμύριο views το καθένα.

Την Τρίτη λοιπόν, ο ΑΝΤ1 έδειξε ένα πολύ σπάνιο επεισόδιο, που ελάχιστες φορές έχουμε δει στην τηλεόραση. Ποιο είναι αυτό; Το τρίτο επεισόδιο το οποίο αρχικά δεν είχε ούτε τίτλο και αργότερα προστέθηκε ο τίτλος “ο βιολιστής στην στέγη” όταν η σειρά κυκλοφόρησε σε dvd από το περιοδικό 7 Μέρες TV το 2009. Η Ελένη φιλοξενεί έναν άστεγο βιολιστή (Βλαδίμηρος Κυριακίδης) ο οποίος παίζει άθλια και ενοχλέι τον Κωνσταντίνο. Η Ελένη το εκμεταλλεύεται και τον βάζει να παίζει όλη μέρα προκειμένου να αναγκάσει τον Κωνσταντίνο να φύγει από το σπίτι.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ!

Πηγή: sportdog.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα