Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΟι χρήστες των social αποθεώνουν αυτή την νέα ταινία δράσης στο Netflix:...

Οι χρήστες των social αποθεώνουν αυτή την νέα ταινία δράσης στο Netflix: «Δεν έχει ούτε μία βαρετή σκηνή»

Οι λάτρεις του Netflix αποθέωσαν μια «τέλεια« νέα ταινία δράσης που ανέβηκε στην πλατφόρμα streaming, λέγοντας πως δεν έχει «ούτε μία βαρετή σκηνή».Η ταινία «Bandland Hunter» (Οι Κυνηγοί της Άγονης Γης, όπως ονομάζεται στα ελληνικά) στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ma Dong-Seok, είναι γεμάτη με θεαματικές σκηνές μάχης και εκρηκτική βία.

Τι θα δείτε στην νέα ταινία δράσης του Netflix

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Heo Myeong Haeng ακολουθεί έναν ατρόμητο κυνηγό, τον Nam San, ο οποίος γίνεται ήρωας μετά από ένα σεισμό που μετατρέπει τη Σεούλ σε μια άνομη κακόφημη χώρα.

Ο Nam ξεκινάει να σώσει μια έφηβη που κινδυνεύει, την Χαν Σου-να από έναν τρελό και βίαιο γιατρό, τον Δρ. Γιανγκ Γκι-σου, ο οποίος την κρατάει αιχμάλωτη σε μια επικίνδυνη κατασκήνωση γεμάτη βίαιους και οξύθυμους αιρετικούς. Η κοπέλα υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις και κατηχείται σε μια αίρεση.

Διθυραμβικές κριτικές

Η ταινία δράσης έχει γνωρίσει μέχρι στιγμής διθυραμβικές κριτικές με τους κριτικούς να την χαρακτηρίζουν «συναρπαστική από την αρχή μέχρι το τέλος».

Ένας από αυτούς έγραψε: «Το Badland Hunters έχει αρκετή δυναμική για να συνδυάσει μια σειρά από πυγμές και μάχες από κοντά που θα ενθουσιάσουν κάθε οπαδό της δράσης. Αλλά ας επιστρέψουμε στους μώλωπες. Γιατί αυτό για το οποίο ήρθατε να δείτε τον Ma-Dong-seok σε δράση, και υπό αυτή την έννοια, το Hunters δεν απογοητεύει. Γεμάτο εντυπωσιακή βία και θεαματικές σκηνές μάχης, το Badland Hunters παρουσιάζει τον Ma Dong-seok στην πιο εκρηκτική του εκδοχή».

Οι λάτρεις του Netflix φρόντισαν να αφήσουν τα δικά τους σχόλια στο Twitter. Κάποιος έγραψε: «Το Badland Hunters είναι συναρπαστικό! Αν γινόταν σειρά, θα ήταν σίγουρα πιο συναρπαστικό, γιατί θα υπήρχε περισσότερη πλοκή».

«Αξίζει, είναι πράγματι αριστούργημα» σχολίασε ένας ακόμη με έναν άλλον να το βαθμολογεί με 100/10.

Η συγκεκριμένη ταινία συγκέντρωση 14,3 εκατομμύρια προβολές μόνο την πρώτη εβδομάδα προβολής του και είναι η Νο 1 μη αγγλόφωνη ταινία για την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα