Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΝαταλία Γερμανού σε Αντώνη Κανάκη: «Δεν μιλάς έτσι σε αρχηγό κόμματος που...

Ναταλία Γερμανού σε Αντώνη Κανάκη: «Δεν μιλάς έτσι σε αρχηγό κόμματος που έχει δηλώσει ευθέως ότι είναι ομοφυλόφιλος»

Άστοχη χαρακτήρισε η Ναταλία Γερμανού την ατάκα -«άσε μας κουκλίτσα μου»- του Αντώνη Κανάκη στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

«Δεν άρεσε η φράση ακόμα και στους φανατικούς του “Ράδιο Αρβύλα”. Το “Άσε μας κουκλίτσα μου” δεν το απευθύνεις σε αρχηγό κόμματος που έχει δηλώσει ευθέως ότι είναι ομοφυλόφιλος. Δεν το λες», επισήμανε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται».

«Ακούγεται η φωνή του Γιώργου Λιάγκα στα αυτιά μου να λέει “για να το έλεγα εγώ αυτό”» είπε ο Παναγιώτης Ραφαηλιδης.

«Έχει δίκιο. Κάνε εικόνα τον Λιάγκα να σχολιάζει τον Στέφανο στο τρακτέρ και να λέει “άσε μας κουκλίτσα μου”. Στο Σύνταγμα θα ανάβαμε φωτιά και θα τον καίγαμε ζωντανό», σχολίασε η Ναταλία Γερμανού.

«Άντε, κουκλίτσα μου, κάνε μας τη χάρη»
Υπενθυμίζεται πως σχολιάζοντας την παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στα μπλόκα των αγροτών ανέφερε: «Αχ, κυρίες και κύριοι, πραγματικά τι ζούμε; Τι ζούμε; Δηλαδή πραγματικά… κι εσείς, βρε αγρότες μου, μην τους αφήνετε να σας εκμεταλλεύονται κατ’ αυτόν τον τρόπο. Δηλαδή τώρα έρχεται ο Στέφανος Κασσελάκης να ανεβεί στο τρακτέρ και δεν του λέτε: κάνε μας τη χάρη, βρε άνθρωπέ μου… άντε, κουκλίτσα μου, κάνε μας τη χάρη. Πρέπει τώρα να ανεβείς και στο τρακτέρ; Για όνομα του Θεού! Τι σχέση έχει ο Στέφανος Κασσελάκης τώρα με τα τρακτέρ και τον αγροτικό αγώνα; Τι σχέση μπορεί να έχει; Ξέρει από τρακτέρ, από αγροτιά, από τι ακριβώς γνωρίζει; Δηλαδή για όνομα του Θεού».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός ΕπικοινωνίαςΔιαβάστε Ακόμα