Αρχική ΜΜΕ Νίκος Κοκλώνης: Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις του μετά το «διαζύγιο» με...

Νίκος Κοκλώνης: Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις του μετά το «διαζύγιο» με το OPEN;

Με πολλές παραγωγές και νέες συνεργασίες θα συνεχίσει την πορεία του στον χώρο της ψυχαγωγίας ο Νίκος Κοκλώνης και η εταιρία παραγωγής του Barking Well, μετά το οριστικό «διαζύγιο» με το OPEN.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη στο «Καλύτερα δε γίνεται», το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών θεωρείται δεδομένο, ωστόσο δεν θα υπάρξει κάποια επίσημη τοποθέτηση από την Barking Well αν δεν ολοκληρωθεί η σεζόν, καθώς είναι συμπαραγωγός δύο εκπομπών του καναλιού, της Κατερίνας Καινούργιου και της Σίσσυς Χρηστίδου.

Οι σχέσεις του Νίκου με την ιδιοκτησία του καναλιού και συγκεκριμένα τον Ιβάν Σαββίδη παραμένουν εξαιρετικές, ωστόσο ο πρώτος αντιμετωπίζει προβλήματα με συγκεκριμένα άτομα από τη διεύθυνση του προγράμματος και της ψυχαγωγίας. «Από τη στιγμή που δεν μπορεί να κάνει τις προτάσεις του δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει» είπε ο Χάρης Λεμπιδάκης και αποκάλυψε:

«Ως παραγωγός θα παίξει “μπάλα” σε τρία κανάλια. Ετοιμάζει τρία σήριαλ, είναι σε συζητήσεις να επανέλθουν “Οι μάγισσες της Σμύρνης”, έχει μπει ενεργά στο “Σμύρνη μου αγαπημένη” και θα κάνει ένα Just the 2 of Us και ένα Fame Story».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Νίκος Κοκλώνης θα μεταφέρει και τα γραφεία της εταιρίας του. Από τις εγκαταστάσεις δίπλα στο OPEN θα μεταφερθούν στην Κάντζα, στα παλιά γραφεία του Alpha.

- Advertisement -

Must Read

- Advertisement -S-