Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΝέο σόου ψάχνει το STAR

Νέο σόου ψάχνει το STAR

- Advertisement -

Μέχρι τώρα αυτό που γνωρίζαμε είναι ότι το Star έχει όλη την καλή διάθεση και κυρίως την επιθυμία να κάνει και δεύτερο κύκλο του Dancing with the Stars. Παρόλο που τα νούμερα του σόου χορού δεν ήταν αυτά που περίμεναν, το κανάλι έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι έχει υπομονή και ότι ξέρει ότι χρειάζεται χρόνος για να αποδώσει ένα τηλεοπτικό προϊόν.

Τρανή απόδειξη γι΄αυτό η περίπτωση του MasterChef. Την πρώτη χρονιά τα νούμερα ήταν απογοητευτικά. Την επόμενη, όμως, με αλλαγές στην κριτική επιτροπή, τα πήγε καλά και τα τελευταία χρόνια αποτελεί ένα δυνατό χαρτί που προκαλεί πονοκέφαλο στον ανταγωνισμό.

Το ίδιο ισχύει και με τις «Αλήθειες με τη Ζήνα». Την πρώτη της χρονιά στο Star η Ζήνα έκανε μονοψήφια. Το κανάλι της έδωσε δεύτερη ευκαιρία και τώρα είναι η απόλυτη κυρίαρχος της μεσημεριανής ζώνης.

Ωστόσο, με το Dancing with the Stars δεν φαίνεται να γίνεται το ίδιο.

Παρόλο που η αρχική σκέψη ήταν να γίνει δεύτερος κύκλος, αμέσως μετά το τέλος του GNTM – που η Βίκυ Καγιά θα ήταν ελεύθερη –  νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ανατροπή.

Βέβαια, ακόμα το σκηνικό υπάρχει και δεν έχει ξεστηθεί. Και όπως είναι γνωστό το σκηνικό είναι το πιο ακριβό πράγμα σε μία τηλεοπτική παραγωγή.

Αλλά, όπως μου μεταφέρουν αυτοί που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, το Star προσανατολίζεται στο να βγάλει στον «αέρα» ένα καινούριο σόου και όχι το Dancnig with the Stars θεωρώντας ότι ίσως ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται πια γι΄αυτού του είδους τα προγράμματα.

Πηγή: znews.gr-Γιάννης Πουλόπουλος

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα