Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου, 2022
ΑρχικήΜΜΕΜυθοπλασία και «Big Brother» τη νέα σεζόν ο ΣΚΑΙ

Μυθοπλασία και «Big Brother» τη νέα σεζόν ο ΣΚΑΙ

Σε μεικτό πρόγραμμα, που θα περιλαμβάνει και μυθοπλασία και ριάλιτι, προσανατολίζεται ο ΣΚΑΙ για την προσεχή σεζόν. Μετά την ανακοίνωση της “φυγής” του Ανδρέα Γεωργίου για το Mega, που αιφνιδίασε αρχικά το κανάλι του Φαλήρου, υπήρξαν φήμες ότι ο ΣΚΑΙ εγκαταλείπει τη μυθοπλασία και θα στραφεί εξ ολοκλήρου σε ριάλιτι τη νέα σεζόν. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν ισχύει. Σύμφωνα με πληροφορίες της “Real Life” και της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, το κανάλι επιθυμεί να εντάξει νέες σειρές την προσεχή σεζόν στο πρόγραμμά του. Ήδη, τα στελέχη του προγράμματος βρίσκονται σε επαφές με εταιρείες παραγωγής και με δημιουργούς συζητώντας διάφορες προτάσεις.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, εξετάζονται δύο πιθανά σενάρια για την διάρθρωση της μυθοπλασίας στην prime time: ή θα επιλεγεί μία καθημερινή σειρά με 4 επεισόδια την εβδομάδα στα πρότυπα προγραμματισμού των “8 λέξεων”, ή θα προχωρήσουν με δύο σειρές, μία δραματική και μία κωμική, με δύο επεισόδια η καθεμία. Παρά την επιτυχία του “Survivor”, ο ΣΚΑΙ δεν υποτιά και το έτερο δυνατό τρεντ, που δεν είναι άλλο από τις σειρές.

Όσο για το κομμάτι του ριάλιτι, οριστικοποιήθηκε η απόφαση να βγει στον αέρα το “Big Brother 2”. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα πρόκειται για celebrity εκδοχή, όπως ακούστηκε. Ο νέος κύκλος του ριάλιτι εγκλεισμού θα στελεχωθεί κυρίως με παίκτες της διπλανής πόρτας, ενώ ενδέχεται να μπουν και κάποιοι διαγωνιζόμενοι που είναι ήδη γνωστοί. Μεγάλο ερώτημα παραμένει το θέμα της παρουσίασης του “Μεγάλου αδελφού”.
Με στόχο να αλλάξει εντελώς τροχιά σε σχε΄ση με τον πρώτο κύκλο, το κανάλι του Φαλήρου επιθυμεί την παρουσίαση να αναλάβει αυτή τη φορά γυναίκα δημοσιογράφος, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει σκέψεις για πιθανές υποψήφιες.

χορηγός επικοινωνίας

 

Διαβαστε Ακομα