Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου, 2022
ΑρχικήΜΜΕΜπέττυ Μαγγίρα: Όνομα-έκπληξη ο υποψήφιος συμπαρουσιαστής της στο πρωινό του Open!

Μπέττυ Μαγγίρα: Όνομα-έκπληξη ο υποψήφιος συμπαρουσιαστής της στο πρωινό του Open!Για την πρωινή ζώνη του Open την επόμενη σεζόν είναι επικρατέστερη η Μπέττυ Μαγγίρα. H γνωστή performer δέχτηκε πρόταση για την παρουσίαση της ψυχαγωγικής εκπομπής στη ζώνη 10:00 με 13:00 του σταθμού.

Δεν θα είναι όμως μόνη της αλλά, όπως λένε οι αποκλειστικές πληροφορίες του Znews, το κανάλι βλέπει πολύ θετικά να έχει δίπλα της τον σύζυγό της, και προπονητή πόλο, Δημήτρη Μάζη. Η πρόταση στο ζευγάρι έγινε την περασμένη εβδομάδα και μάλιστα έχουν γίνει δύο ραντεβού. Οι δύο πλευρές φαίνεται πως είναι ικανοποιημένες από την έκβαση των συζητήσεων.

Η Μπέττυ Μαγγίρα έχει δοκιμαστεί και στο παρελθόν σε καθημερινή απογευματινή εκπομπή στον Alpha και στο κανάλι θεωρούν ότι θα είναι η ιδανική για την πρωινή ζώνη του σταθμού- αρχικά μάλιστα την είχαν προσεγγίσει για το καθημερινό ριάλιτι μόδας που θα προβάλλεται στη μεσημεριανή ζώνη.

Εκτός από την Μπέττυ και τον Δημήτρη Μάζη, το κανάλι της Παιανίας έχει κάνει και άλλα ραντεβού με πρόσωπα που πιστεύουν πως μπορούν να αντέξουν στον σκληρό ανταγωνισμό της πρωινής ζώνης.

Όσο για την Ελένη Τσολάκη, που επίσης είχε συζητήσει το ενδεχόμενο να παρουσιάσει εκείνη την πρωινή καθημερινή εκπομπή του σταθμού συνεχίζοντας την καλοκαιρινή προσπάθειά της, τη χειμερινή σεζόν, όπως όλα δείχνουν, θα μετακινηθεί στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου αφού έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο.

Πηγή: znews.gr

 


Διαβάστε Ακόμα