Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023
ΑρχικήΜΜΕΜε Κουτσογιαννόπουλο και Χρυσικοπούλου επιστρέφει η Μενεγάκη

Με Κουτσογιαννόπουλο και Χρυσικοπούλου επιστρέφει η Μενεγάκη

Σκοπός της Ελένης Μενεγάκη είναι να κάνει πρεμιέρα την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου – κόντρα στην παράδοση των τελευταίων ετών που ήθελε την παρουσιάστρια να μπαίνει τελευταία στην τηλεοπτική αρένα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βιαστεί αν θέλει να κλείσει τα πρόσωπα που θέλει ειδικά με τέτοιον ανταγωνισμό φέτος. Ετσι, μαζί με την Ελένη Γελαλή έχουν ξεκινήσει τις επαφές προκειμένου να προλάβουν τους τηλεοπτικούς τους αντιπάλους προτού λήξει η σεζόν και υπάρξει ζήτηση.

Σχεδόν σίγουρη θεωρείται η Ελιάνα Χρυσικοπούλου με την οποία η Ελένη έχει ξανά συνεργαστεί και βρίσκεται στο MEGA. Αν και το συμβόλαιο της δημοσιογράφου λήγει με το τέλος της σεζόν, θεωρείται βέβαιο ότι θα παραμείνει στο Μεγάλο Κανάλι.

Επίσης, η “βασίλισσα” είναι βέβαιο ότι θέλει να συμπεριλάβει στην εκπομπή της και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, ο οποίος παρέμεινε στον ALPHA και συνεργάζεται με την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, και ότι είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για τον έχει.

Στο αμέσως προσεχές διάστημα θα γίνει η φωτογράφιση της ωραίας Ελένης για τη νέα σεζόν καθώς με το κλείσιμο των σχολείων η Ελένη Μενεγάκη θα φύγει για διακοπές αφού πρώτα έχει τακτοποιήσει και όλες τις εκκρεμότητες για την ΜΕG- αλιώδη τηλεοπτική της επιστροφή από Σεπτέμβριο.

Πηγή: tinasmess.gr-Τίνα Μεσσαροπούλου

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 
Διαβάστε Ακόμα