Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023
ΑρχικήΜΜΕΜάθε τα πάντα για το νέο MasterChef! Οι αλλαγές, τα νέα πρόσωπα...

Μάθε τα πάντα για το νέο MasterChef! Οι αλλαγές, τα νέα πρόσωπα & οι εκπλήξεις

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επιστρατεύουν το απόλυτα τηλεοπτικό τους χιούμορ και τις ασυναγώνιστες γνώσεις τους πάνω από τους μαγειρικούς πάγκους ώστε να αναδείξουν ακόμα περισσότερα ταλέντα στη μαγειρική.

Όπως μας προϊδεάζει η ανακοίνωση του STAR, φέτος οι τρεις σεφ δεν ζητούν απλώς την τελειότητα, την απαιτούν! Το πάθος, το ταλέντο, η φαντασία, δεν αρκούν, αφού πλέον οι κριτές θέλουν να δουν στις δημιουργίες των διαγωνιζόμενων, πρωτοτυπία, τεχνική, ξάφνιασμα γεύσεων, θέλουν να απολαύσουν πιάτα φροντισμένα με αγάπη, δουλειά, υπομονή και κυρίως, θέλουν να τους αφήσουν απλώς… με το στόμα ανοιχτό! Μόνο έτσι θα καταφέρουν να κερδίσουν την πολυπόθητη ποδιά και να συνεχίσουν για να κατακτήσουν την κουζίνα του MasterChef 5 στο STAR.

Ο διαγωνιζόμενος, που θα ξεπεράσει, όχι τους αντιπάλους του, αλλά τον εαυτό του και τις εξαιρετικά εφευρετικές μαγειρικές δοκιμασίες του MasterChef 5 θα είναι εκείνος, που θα αναδειχθεί νικητής και θα κερδίσει, πέρα από τον τίτλο του 6ου κατά σειρά Έλληνα MasterChef, το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Και αυτή τη σεζόν, ο Γιάννης Αποστολάκης, ως chef αλλά και ως παλιός συμμετέχων του διαγωνισμού, είναι ο άνθρωπος-μέντορας, ο οποίος προσφέρει τις απαραίτητες γνώσεις, πληροφορίες και tips προς τους επίδοξους μελλοντικούς MasterChef.

Θα μυήσει τους παίκτες σε γεύσεις γαστριμαργικού ενδιαφέροντος και θα τους συστήσει γνωστούς και βραβευμένους chef, πάντα σε χώρους, που ελέγχονται από την παραγωγή, λόγω των αυστηρών μέτρων προφύλαξης για τον Covid 19. Μέσω αυτής της διαδικασίας, οι διαγωνιζόμενοι απολαμβάνουν μοναδικές συνταγές, παρατηρούν λεπτομέρειες που αφορούν στη συνολική εμπειρία του φαγητού (décor, service, plating, food styling) και παίρνουν την απαραίτητη έμπνευση, για την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Food and Beverage Manager και στο MasterChef 5, ο άνθρωπος, που θα επινοεί τις συνταγές στις δοκιμασίες των υποψηφίων και θα έχει τον απόλυτο έλεγχο του pantry, δηλαδή της αποθήκης τροφίμων, θα είναι ο έμπειρος Νίκος Θωμάς.

Ο έμπειρος chef Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος θα είναι ο Food Stylist του MasterChef 5 και θα προσφέρει τη γνώση και την εμπειρία του στην πρωτότυπη παρουσίαση των πιάτων, ώστε οι διαγωνιζόμενοι να είναι… ετοιμοπόλεμοι στις πολλές μαγειρικές δοκιμασίες, που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν.

Το MasterChef 5 έρχεται στο STAR με τους Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στις 21:00 ενώ σε πρώτη φάση θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 




Διαβάστε Ακόμα