Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, 2022
ΑρχικήΜΜΕΚόβεται το «Γράμμα για σένα»

Κόβεται το «Γράμμα για σένα»Παρελθόν από το πρόγραμμα του Open αποτελεί η εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου «Γράμμα για σένα», η οποία προβάλλεται κάθε Τετάρτη στις 22.00. Τα μέτρα για τον κορονοϊό επέβαλλαν πολλούς περιορισμούς στο περιεχόμενο της εκπομπής, κάτι που αποτυπώθηκε και στα νούμερα τηλεθέασης. Έτσι, το κανάλι θα προβάλει τα δύο τελευταία επεισόδια και στην συνέχεια το «Γράμμα» θα ρίξει αυλαία. Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η παρουσιάστρια με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Απόψε είναι το προτελευταίο ΓΡΑΜΜΑ. Βρέθηκε… θετικό στον ιό (ευτυχώς όλοι οι συντελεστές χαίρουμε άκρας υγείας, για να μη γίνει καμία παρανόηση!…). Η εκπομπή όμως (και η προσπάθειά μας)… νόσησε βαριά από τον Covid. Οι νέες συντεταγμένες ζωής που δημιούργησε ο ιός, αφαιμάσσουν το @grammagiasena.opentv από δομικά στοιχεία, όπως τα ταξίδια ανθρώπων από μακριά, οι αγκαλιές και η έκφραση συναισθημάτων, η παρουσία κοινού, με αποτέλεσμα να μην προκύπτει η ουσία της εκπομπής έτσι όπως όλοι την αγαπήσαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Σας ευχαριστώ αγαπημένο μου κοινό για την αγάπη και την εμπιστοσύνη, επίσης @nkoklonis και @opentvgr , αλλά κυρίως ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στους συνεργάτες μου, την υπέροχη ομάδα του ΠΑΚΈΤΟΥ που σύσσωμη δούλεψε και για το ΓΡΆΜΜΑ! Αλλά καμιά φορά παιδιά έχεις να παλέψεις με δυνάμεις που σε ξεπερνούν. Η αγάπη ωστόσο και μεταξύ μας, αλλά και για κάθε έντιμη και άξια προσπάθεια, δεν ξεπερνιέται ποτέ! Κι αυτό είναι που κρατάμε. ❤ Μέχρι να επιστρέψει η ζωή στην κανονικότητά της, υπομονή! Καλημέρα αγαπημένοι! Τα λέμε το βράδυ στις 10.15μμ», έγραψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

 


Διαβάστε Ακόμα