Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΚρατερός Κατσούλης: Ανακοίνωση βόμβα! Αποχωρεί από τη Φωλιά των Κου Κου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κρατερός Κατσούλης: Ανακοίνωση βόμβα! Αποχωρεί από τη Φωλιά των Κου Κου! (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Ο Κρατερός Κατσούλης προχώρησε σε μια ανακοίνωση-βόμβα, λίγο πριν το τέλος της σημερινής εκπομπής, “Στη Φωλιά των Κου Κου”.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι σήμερα ήταν η τελευταία του ημέρα στην εκπομπή, καθώς αποχωρεί λόγω των γυρισμάτων της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη». Ο Κρατερός Κατσούλης υπογράμμισε ότι ήταν απόφαση, τόσο δική του, όσο και του καναλιού να το πει ο ίδιος στο τηλεοπτικό κοινό, ύστερα από επτά χρόνια συνεχούς παρουσίας στην πρωινή ζώνη.

Μετά από ένα σύντομο αφιερωματικό βιντεάκι, ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Ήθελα να ετοιμάσω κάτι, αλλά δε μπόρεσα. Θα το πω πολύ απλά, σήμερα είναι για μένα η τελευταία ημέρα στη Φωλιά των Κου Κου. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από την καθημερινή παρουσίαση του πρωινού. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος που έχει ξεκινήσει πολλά πολλά χρόνια. Είναι εφτά χρόνια. Κλείνει με τον ωραιότερο τρόπο που θα μπορούσε να γίνει.

Κλείνει με πολλή χαρά, με πολλή αγάπη, με πολλή τρυφερότητα, γιατί ήταν μία δική μου επιθυμία που σεβάστηκε το Star. Θα μου πείτε γιατί μας το λες έτσι ρε φίλε; Απάντηση, γιατί ήταν και επιθυμία του καναλιού και δική μου να ειπωθεί πρώτα από εμένα ο λόγος για το οποίο συμβαίνει όλο αυτό. Το δεύτερο, γιατί τώρα; Υπάρχει απάντηση και είναι ο κύριος λόγος. Υπάρχει μία ταινία, η Σμύρνη μου αγαπημένη, υπάρχει ένας πρωταγωνιστικός ρόλος και ανάγκες γυρισμάτων και θα ήταν σχεδόν αδύνατον να πραγματοποιήσω, αν το Star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω».

Η Κατερίνα Καραβάτου πήρε τον λόγο με τη σειρά της και δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Όσο προετοιμασμένος και να είσαι, δεν είσαι βασικά… Δεν είναι και κάτι που αποφασίστηκε χθες το βράδυ. Έχουν γίνει τόσα πολλά όλα αυτά τα επτά χρόνια και δεν ξέρω, υπάρχει από μέρους μου μια τρομερή αμηχανία, ένας φόβος για το άγνωστο. Δεν το ελέγχω κιόλας. Γνωρίζοντας ότι όλο αυτό το πράγμα γίνεται για καλό, θέλω να το αντιμετωπίσουμε με αισιοδοξία και χαρά για τον Κρατερό.

Δημιουργήσαμε τόσα πολλά πράγματα όλα αυτά τα χρόνια, κι εύχομαι όλα να συνεχίσουν να πηγαίνουν όσο καλύτερα γίνεται. Και με αυτή την ανάγκη για ελπίδα και αισιοδοξία να γυρίσει όλο αυτό» είπε η παρουσιάστρια, ιδιαίτερα συγκινημένη.

Δείτε το βίντεο εδώ

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα