Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΚρίσιμη σεζόν για το STAR – Αποφασίζεται η συνέχεια ή οριστική διακοπή...

Κρίσιμη σεζόν για το STAR – Αποφασίζεται η συνέχεια ή οριστική διακοπή για GNTM και MasterChef

- Advertisement -

Πολύ κρίσιμη η σεζόν για το STAR. Καθώς φέτος θα αποφασιστεί εάν θα συνεχιστούν το GNTM και το Master Chef τα οποία τις τελευταίες σεζόν εμφανίζουν σαφή σημεία κόπωσης και χάνουν συνέχεια σε τηλεθέαση.

Πρόκειται για τα δύο προγράμματα κολώνες στη βραδινή ζώνη του STAR την τελευταία δεκαετία. Και τα δύο είχαν προβληθεί στο παρελθόν από άλλα κανάλια, το GNTM από τον ΑΝΤ1 και το Master Chef από το Mega όπως στο STAR απέκτησαν νέα πνοή. Τίποτα βέβαια δεν κρατάει για πάντα.

Από πρόπερσι αλλά πιο έντονα πέρσι και το ριάλιτι των μοντέλων και το Master Chef έχουν πάρει την κατιούσα στην τηλεθέαση. Εάν δεν ανακάμψουν το κανάλι θα κοιτάξει να βρει έγκαιρα προγράμματα που θα τα αντικαταστήσουν και αυτό θα γίνει την επόμενη άνοιξη.

Υπήρξε και η σκέψη να αλλάξει προφίλ ο σταθμός και να στραφεί στη μυθοπλασία αυτό όμως θα σήμαινε αυτόματα πως θα στρεφόταν εναντίον του άλλου σταθμού του ομίλου του Alpha.

Έτσι θα συνεχιστεί η συνταγή των ριάλιτι σε κάθε περίπτωση. Εάν θα είναι τα ίδια τη σεζόν 23 – 24 ή διαφορετικά θα αποφασιστεί αρκετά αργότερα όταν θα έχει ολοκληρωθεί το GNTM και θα υπάρχουν τα πρώτα νούμερα για το «Master Chef». Υπενθυμίζεται ότι τα συμβόλαια με Κοντιζά, Ιωαννίδη και Κουτσόπουλο ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2023.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα