Κυριακή, 2 Οκτωβρίου, 2022
ΑρχικήΜΜΕΚατερίνα Καραβάτου: Ποιο πρόσωπο από τους «Κου Κου» την ακολουθεί στο Mega;

Κατερίνα Καραβάτου: Ποιο πρόσωπο από τους «Κου Κου» την ακολουθεί στο Mega;

Η Κατερίνα Καραβάτου έβαλε κάτω τις προτάσεις που της έγιναν, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με το Star και όλα δείχνουν ότι του χρόνου θα τη βλέπουμε από το Mega.

Το μεγάλο κανάλι θέλει να ενισχύσει τη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου και η Κατερίνα Καραβάτου θα μπορούσε να είναι μια υπολογίσιμη αντίπαλος απέναντι στο Καλύτερα δεν γίνεται της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Από τη μεριά της, η Κατερίνα δεν θα ήθελε μετά το τέλος των «Κου Κου» να κάνει πάλι καθημερινό πρωινό. Αυτός, όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, ήταν και ο λόγος που δεν προχώρησε το σύντομο φλερτ που είχε με το Open.

Και έτσι το κανάλι αποφάσισε να μη δώσει το Style Wars στην Μπέττυ Μαγγίρα, για το οποίο συζητούσε από τον Ιούνιο, αλλά να της αναθέσει την πρωινή ζώνη.

Στις πρώτες συζητήσεις που έκανε η Καραβάτου με το Mega εισηγήθηκε, όπως μαθαίνω, να έχει δίπλα της τον Στέφανο Κωνσταντινίδη με τον οποίο συνεργάστηκαν τέσσερα χρόνια στο Star. Η τηλεοπτική χημεία που έχουν είναι πολύ χρήσιμη σε μια εκπομπή που στήνεται ουσιαστικά από το μηδέν κι αυτό μια έμπειρη παρουσιάστρια, όπως είναι η Κατερίνα, το γνωρίζει καλά.

Οριστικές αποφάσεις για την εκπομπή αναμένεται να παρθούν μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Πηγή: znews.gr

χορηγός επικοινωνίας

 

Διαβαστε Ακομα