Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΙωάννα Μαλέσκου vs Νίκος Μουτσινάς: Άρχισαν τα όργανα στο ΣΚΑΙ

Ιωάννα Μαλέσκου vs Νίκος Μουτσινάς: Άρχισαν τα όργανα στο ΣΚΑΙ

Αρκετοί ίσως γνωρίζουν ότι ο Νίκος Μουτσινάς πήρε συνέντευξη από την Μόνικα Μπελούτσι, η οποία θα προβληθεί στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι». Λίγοι όμως ξέρουν ότι πίσω από αυτήν υπάρχει έντονο παρασκήνιο, στο οποίο εμπλέκεται και η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η σπουδαία ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα, για να ερμηνεύσει επιστολές και αναμνήσεις της Μαρία Κάλλας. Με την ευκαιρία της παρουσίας της στη χώρα μας, ο Νίκος Μουτσινάς συνάντησε την Ιταλίδα σταρ και της πήρε μια προσωπική συνέντευξη. Τα πλάνα όμως ήταν διαφορετικά στην αρχή…

O Νίκος Μουτσινάς σε συνέντευξη με την Μόνικα ΜπελούτσιΆλλαξε πλάνα ο ΣΚΑΙ

Η Ιώαννα Μαλέκσου και η ομάδα της είχε κλείσει εδώ και καιρό αυτή την συνέντευξη για το Love It. Μάλιστα η Μάρτζυ Λαζάρου θα ήταν αυτή που θα την έκανε. Την τελευταία στιγμή όμως τα σχέδια άλλαξαν και επιλέχτηκε ο Νίκος Μουτσινάς και το Καλό Μεσημεράκι, ως ιδανικότερη επιλογή για να γίνει η συγκεκριμένη συνέντευξη στην Μόνικα Μπελούτσι.

Φυσικά σε αυτή την αλλαγή του ΣΚΑΙ, σημαντικό ρόλο έπαιξαν και τα νούμερα στην τηλεθέαση. Εκεί που ο Νίκος Μουτσινάς κυμαίνεται σταθερά σε ικανοποιητικά ποσοστά, κάτι που, μέχρι στιγμής, δεν ισχύει για το Love It!

Θυμίζουμε ότι η Μόνικα Μπελούτσι θα βρεθεί στο Ηρώδειο στις 21, 22 και 23 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: youfly.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα