Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΗ Μάγισσα: Ο Τζανής απαγάγει τη Θεοφανώ για να εκδικηθεί τον αδερφό...

Η Μάγισσα: Ο Τζανής απαγάγει τη Θεοφανώ για να εκδικηθεί τον αδερφό του

- Advertisement -

Οι θρησκόληπτοι Τριβολαίοι θεωρούν τη Θεοφανώ δαιμονισμένη και επικίνδυνη, γι’ αυτό κατασκηνώνουν έξω από τον πύργο των Λασκαραίων, με σκοπό να την πιάσουν στα χέρια τους και να τη λιντσάρουν. Η Δαμιανή, που επίσης θέλει να απαλλαγεί από αυτή, χειραγωγεί τον Τζανή και τον πείθει να παραδώσει εκείνος στους Τριβολαίοϋς τη σύγκρια του αδελφού του, ώστε να μη λερώσουν οι ίδιοι τα χέρια τους με αίμα… Καιρό τώρα θέλει να βγάλει τη Θεοφανώ από τη μέση, καθώς κάθε μέρα ζει με τον εφιάλτη πως, αργά ή γρήγορα, σε ένα από τα οράματά της η «δούλα» θα δει την αλήθεια: πως εκείνη, η κυρά των Λασκαραίων, ευθύνεται για τον αφανισμό του βρέφους της Μεταξίας και του Μάρκου… Η ίδια του η γιαγιά!

 

Τώρα λοιπόν που ο πύργος πολιορκείται από εξαγριωμένο πλήθος φανατικών, που ζητούν την κεφαλή της «μάγισσας» Θεοφανώς επί πίνακι, η Δαμιανή βλέπει την τέλεια ευκαιρία να εφαρμόσει ένα σχέδιο που θα της λύσει όλα τα προβλήματα μεμιάς! Και την αρπάζει…Με τον γνωστό της τρόπο, αρχίζει να βάζει λόγια στον Τζανή, που είναι έτσι κι αλλιώς πικραμένος από την επιλογή του πατέρα του, Μιχαήλ, να χρίσει «καπετάνιο» τον Μάρκο. Βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος στην οργή του, η Δαμιανή πείθει τελικά τον γιο της να απάγάγει τη Θεοφανώ και να την παραδώσει στο πλήθος που έχει συγκεντρωθεί έξω από τον πύργο τους. Ανάμεσά τους και οι πιο σκληροπυρηνικοί Τριβολαίοι, μια θρησκόληπτη οικογένεια, που δεν δέχεται καμία παρέκκλιση από την αυστηρή χριστιανική πίστη.
Με αυτούς τους φανατικούς συμφωνεί ο Τζανής, θέτοντας σε εφαρμογή ένα θανάσιμο σχέδιο. Ξέρει πως, «εξαφανίζοντας» την έγκυο σύγκρια του αδελφού του, θα πλήξει ανεπανόρθωτα τον Μάρκο και θα τον εκδικηθεί για τα… πρωτεία που του έχει δώσει ο πατέρας τους.Με τη βοήθεια λοιπόν της Δαμιανής, ο Τζανής όντως απάγει την έντρομη Θεοφανώ, με σκοπό να την παραδώσει στους Τριβολαίους και εκείνοι ξέρουν πώς θα την τιμωρήσουν!Έχει μάλιστα σχέδιο να τη βγάλει από τον πύργο από τη μυστική πόρτα… Μόνο που δεν θα είναι τόσο εύκολο… Μετά τη δολοφονία του βρέφους η μοιραία αυτή πόρτα έχει ασφαλιστεί πιο αποτελεσματικά και έτσι ο Τζανής και το σχέδιό του κινδυνεύουν…Παρ’ όλα αυτά, έστω και με δυσκολία, ο Τζανής θα καταφέρει να βγάλει έξω από τον πύργο τη Θεοφανώ, κρύβοντάς τη στο Πόρτο Κάγιο, εκεί όπου κανείς δεν μπορεί να τη βρει για να τη σώσει

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα