Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕ«Η μάγισσα»: Οι ηθοποιοί που θα συμμετέχουν, η ανατροπή στον προγραμματισμό και...

«Η μάγισσα»: Οι ηθοποιοί που θα συμμετέχουν, η ανατροπή στον προγραμματισμό και η «λευκή επιταγή» του ΑΝΤ1 στον Λευτέρη Χαρίτο

- Advertisement -

Η σειρά θα φέρει την υπογραφή του Λευτέρη Χαρίτου και των σεναριογράφων των «Άγριων Μελισσών», που γράφτηκαν με χρυσά γράμματα στην ιστορία της μυθοπλασίας ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη.

Η πλοκή τοποθετείται στο 1818, στα προεπαναστατικά χρόνια.

Όπως έχει δηλώσει αρχικά ο σκηνοθέτης σε συνέντευξή του το καλοκαίρι, «Η Μάγισσα δεν ήταν στο πρόγραμμα. Θα μπει σε διαδικασία παραγωγής το φθινόπωρο για να ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 από τον Ιανουάριο και με συνολικά 60 επεισόδια που θα μεταδίδονται δύο φορές την εβδομάδα να έχει ολοκληρωθεί τον Ιούλιο του 2023».

Η αλήθεια είναι πως στον ΑΝΤ1 έχουν δώσει «λευκή επιταγή» τόσο στον Λευτέρη Χαρίτο όσο και στους σεναριογράφους να δημιουργήσουν ένα καστ ηθοποιών που θα μπορεί να φέρει σε πέρας την υλοποίηση ενός τόσο μεγάλου εγχειρήματος.

Έτσι, όπως μαθαίνουμε, τελικά τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης σειράς αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη του έτους.

Έτσι ο Λευτέρης Χαρίτος και οι συνεργάτες του θα έχουν όλο τον χρόνο να δημιουργήσουν μια σειρά αντάξια των προσδοκιών τόσο του ίδιου όσο και εκείνων που θεωρούν πως με την προηγούμενη δουλειά του παρέδωσε μαθήματα καλής τηλεόρασης ανεβάζοντας τον πήχη στη μυθοπλασία.

Αυτό που αξίζει να σημειώσουμε είναι πως από το ρεπορτάζ μας προκύπτει ότι ιθύνοντες του καναλιού θεωρούν ότι θα ήταν λάθος να ξεκινήσει η σειρά μεσούσης της σεζόν και λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν πως οι «Παγιδευμένοι» σημειώνουν υψηλές πτήσεις κόντρα στον ανταγωνισμό.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα