Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΗ ιστορία και το παρασκήνιο της πρόσληψης Γεωργιάδη στη Σκορδά

Η ιστορία και το παρασκήνιο της πρόσληψης Γεωργιάδη στη Σκορδά

- Advertisement -

Τελικά δεν ήταν ο Βασίλης Νομικός, ούτε ο Τάσος Δούσης αλλά ο Νίκος Γεωργιάδης που προσλήφθηκε στην 4η θέση του πάνελ της Σκορδά.

Η κίνηση αυτή της Σκορδά προκάλεσε αντιδράσεις και εντός και εκτός ΣΚΑΪ. Καθώς ο δημοσιογράφος δεν είχε και τις πλέον επιτυχημένες επιδόσεις στις εκπομπές που συμμετείχε στο παρελθόν. Ειδικά δε από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έχει φύγει όχι μία αλλά δύο φορές και μάλιστα στις ενάρξεις των σεζόν.

Το ιστορικό

Μέσα Νοεμβρίου του 2015 η Κατερίνα Καινούργιου κάνει το μεσημεριανό Λόγω Tivis στον Alpha με μονοψήφια νούμερα. Ο Γεωργιάδης αποχωρεί από την εκπομπή ή για την ακρίβεια τον αποχωρούν. Το τηλεοπτικό αυτό διαζύγιο σηματοδοτεί και μια προσωρινή παύση στη φιλία του με την Κατερίνα Καινούργιου.

Σεπτέμβριος του 2017 και η Ναταλία Γερμανού κάνει για δεύτερη σεζόν το «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» στο Epsilon. Στο πάνελ ο Νίκος Γεωργιάδης. Το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς η παρουσιάστρια επιστρέφει στον Alpha αλλά δεν κάνει πρόταση στον δημοσιογράφο να την ακολουθήσει.

Χειμώνας του 2020: Ο Γεωργιάδης αντικαθιστά στο «Μεσημέρι με τον Λιάγκα» την αποχωρήσασα πανελίστρια Κάλια Ελευθερίου. Δημοσιεύματα της εποχής αναφέρουν πως δεν υπήρχε χημεία μεταξύ παρουσιαστή και δημοσιογράφου.

Φθινόπωρο του 2020 η ιστορία Καινούργιου – Γεωργιάδη επαναλαμβάνεται. Αρχές Νοεμβρίου και πριν καλά – καλά το «Ευτυχείτε!» συμπληρώσει δύο μήνες τηλεοπτικής παρουσίας ο δημοσιογράφος αποχωρεί από την εκπομπή γράφοντας στο Instagram «Όταν φτάσει η ώρα να πεις αντίο, φύγε ήσυχα, χωρίς φασαρία».

Και τώρα η Φαίη Σκορδά στις 16 Νοεμβρίου του 2022 έκρινε πως αυτή η προσθήκη θα της βελτιώσει τα νούμερα του «Πρωινού» της.

Πηγή: nassosblog.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα