Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΜΜΕΗ Ζοζεφίν αφήνει το τραγούδι για να μπει σε "ροζ" ριάλιτι! (BINTEO)

Η Ζοζεφίν αφήνει το τραγούδι για να μπει σε “ροζ” ριάλιτι! (BINTEO)

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια είναι το “μεγάλο όνομα” που θα… διαφημίσει το νέο ριάλιτι που θα φέρει το κανάλι του Φαλήρου,με τίτλο Love Island!
Πρόσφατα έγινε γνωστό πως ο ΣΚΑΙ ετοιμάζει ένα καινούργιο ριάλιτι αγάπης, με τίτλο Love Island! Τι σχέση όμως μπορεί να έχει η Josephine με αυτό;

Ένα κράμα Bachelor και Survivoor έχει στα σκαριά ο ΣΚΑΙ, το οποίο μάλιστα προορίζει για την prime time ζώνη της επόμενης σεζόν.

Αυτό μπορεί να είναι γνωστό εδώ και μέρες, εκείνο όμως που έσκασε κάπως… απότομα είναι το όνομα της παρουσιάστριας. Ή τουλάχιστον αυτής που θέλει ο ΣΚΑΙ! Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα, το όνομα αυτό δεν είναι άλλο από την Josephine. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν σημαίνει ότι η Ελληνίδα pop star θα απαντήσει θετικά σε μια τέτοια περίπτωση.

Αξίζει να τονίσουμε ότι τα γυρίσματα για το Love Island είναι προγραμματισμένα για το ερχόμενο φθινόπωρο ενώ τρία είναι τα επικρατέστερα μέρη για να πραγματοποιηθούν. Μάλτα, Νότια Αφρική αλλά και τα μαγευτικά Κανάρια Νησιά στην Ισπανία. Αναμφίβολα αν η Josephine πει το ναι στο ριάλιτι αγάπης, θα πρόκειται για έναν ανατρεπτικό ρόλο, που λίγοι θα την φανταζόντουσαν!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 


Διαβάστε Ακόμα