Αρχική ΜΜΕ Η Δήμητρα Κατσαφάδου δέχτηκε πρόταση για δική της εκπομπή στην τηλεόραση

Η Δήμητρα Κατσαφάδου δέχτηκε πρόταση για δική της εκπομπή στην τηλεόραση

Η Δήμητρα Κατσαφάδου έχει δεχτεί πρόταση να παρουσιάζει εκπομπή στην τηλεόραση και μάλιστα στη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα που έχει μπει στις ζωές μας μέσα από την τηλεοπτική της παρουσία για την προώθηση των προϊόντων ομορφιάς της εταιρείας της, φαίνεται πως ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο της στον χώρο της παρουσίασης με μια εκπομπή που θα αφορά κυρίως τις γυναίκες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag.gr, το όνομα της έχει πέσει στο τραπέζι για να παρουσιάζει μια εκπομπή που θα περιλαμβάνει και τοποθέτηση προϊόντων. Ψυχολόγοι, γιατροί και άνθρωποι που έχουν στόχο το ευ ζην θα παρελάσουν από τον πιλότο που θα κληθεί να μαγνητοσκοπήσει η Δήμητρα Κατσαφάδου. Η ταλαντούχα κυρία της ομορφιάς έχει αποδείξει ότι έχει όλα τα προσόντα για να πείσει το τηλεοπτικό κοινό και να γίνει η καλύτερη τους παρέα -το κάνει άλλωστε και μέσα από τα Live της στο Instagram.

Μένει τώρα να γίνει η εγγραφή την επόμενη εβδομάδα και να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Η ίδια μάλιστα καλεσμένη του ραδιοφωνικού παραγωγού Μάκη Πουνέντη, σε ένα Live στο Instagram, είχε κάνει ανοιχτή πρόταση συνεργασίας στον ταλαντούχο ραδιοφωνικό παραγωγό για να κάνουν μαζί τηλεοπτική εκπομπή.

Η συνύπαρξη αυτή φαίνεται πως δεν θα μείνει μόνο στο Live του Instagram αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να εξελιχθεί σε συνεργασία. Εκείνο που μένει να δούμε είναι ποιος θα είναι ο ρόλος του Μάκη Πουνέντη στην εκπομπή.

Χορηγοί Επικοινωνίας

Must Read

- Advertisement -S-