Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022
ΑρχικήΜΜΕΗ «αρπαγή» που σχεδιάζει να κάνει ο Mega από τον ΑΝΤ1

Η «αρπαγή» που σχεδιάζει να κάνει ο Mega από τον ΑΝΤ1

Στη συνάντηση που είχε ο ΑΝΤ1 με τους τηλεοπτικούς συντάκτες πριν από περίπου 15 μέρες ανακοινώθηκε πως μέσα στη σεζόν θα βγει το «I am celebrity get me out of here».Σύμφωνα με το nassosblog.gr, δεν υπάρχει συμβόλαιο που να δεσμεύει το κανάλι του Αμαρουσίου με τον Κάλλη που έχει τα δικαιώματα του συγκεκριμένου σκληρού ριάλιτι.

Η συμφωνία είναι στα λόγια και έπειτα από πολύμηνο κακό κλίμα στελεχών του ΑΝΤ1 με τον συγκεκριμένο παραγωγό λόγω διαφωνιών στον τρόπο που διαχειρίστηκαν τη «Φάρμα» την περσινή σεζόν.

Ο Νίκος Κάλλης βλέποντας μία στάση του ΑΝΤ1 να μην δεσμευτεί με κάθε τρόπο πως από Γενάρη το project θα μπει σε γυρίσματα, έκανε ένα ραντεβού με άλλο κανάλι για το «I am celebrity». Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, συναντήθηκε με στελέχη του Mega ώστε να συζητήσουν κατά πόσο αυτό το παιχνίδι θα μπορούσε να ενταχθεί στο πρόγραμμα του Mega.

Το Mega εξετάζει αυτή την περίοδο ποιο ριάλιτι θα μπορούσε να τοποθετηθεί από το δεύτερο μισό της νέας σεζόν και το επικρατέστερο μέχρι πρότινος ήταν το «Fame Story».  Με την δημοσιοποίηση, λοιπόν, αυτής της είδησης, μην σας κάνει εντύπωση αν ο ΑΝΤ1 δείξει αντανακλαστικά και εκτάκτως ανεβάζει στροφές στην προετοιμασία αυτού του project.

χορηγός επικοινωνίας

 

Διαβαστε Ακομα